Menu

God 1. omgang ga seier mot Ridabu

Det ble seier igjen mot Ridabu.

Laget: Jørnsen , P2 , Stian , Sigurd Lia , Mats Nordnes , Adrian , John Hallgeir , Bråte , Tor Arne , Jonathan , Markus

Innbyttere: Sondre 46 , Knut Erik 46 , Tor Petter 46 , Eivind Nordsveen 60

1-0 Engerdal 15 sek Bråte . Assist Adrian

2-0 Engerdal 22 min Bråte . Straffe

2-1 82 min . Redusering Ridabu

En god 1. omgang av Engerdal . Fine kombinasjoner og flinke til å holde på ball , dog uten at vi skapte veldig mange målsjanser.Utover i 2. omgang gir vi fra oss mye av initiativet uten at det blir spesielt travelt for keepera våre. Reduseringen kommer som følge av et slurvete tilbakespill.

Alt i alt en fortjent seier.Seier mot Flisa

Det ble seier med 3-4 i treningskampen mot Flisa. Kampen ble spilt i Elverum, og pauseresultatet var 2-2. Scoringene kom slik: 1-0: Sindre Pedersen (15), 1-1: Tor Arne Rønningen (23), 2-1: Sindre Pedersen (29), 2-2: Mats Nordnes (37), 2-3: Tor Arne Rønningen (55), 3-3: Sindre Pedersen (62) og 3-4: Kristian Bråtebæk (80).

Engerdal stilte med følgende lag: Eivind Nordsveen, Per Thomas Lokholt (46 min Jonathan Jensstad), Sondre Østvang, Stian Lund, Ola Lund, John Hallgeir Lillestu, Mats Nordnes (46.min Joachim Skogheim), Kristian Bråtebæk, Tor Arne Rønningen, Adrian Køien Andersen (46 min. Marcus Østvang) og Martin Monssen Moen.

"Torris" puttet to ganger mot Flisa.

Treningskamper 2019

20.02 Flisa Engerdal 21.00
05.03 Løten (Flyttet til usikker dato) Engerdal 20.00
21.03 Ridabu Engerdal 20.00
27.03 Storhamar Engerdal 19.30
30.03 Tynset Engerdal 15.00

12.04

13.04

Vikapojkarna (Mora)

Malung (Mora)

Engerdal

Engerdal

19.30Treningskamper 2018

Tøff motstand mot Sundet

Nybergsund – Engerdal 4-0 (2-0)
1-0 (19.min) 2-0 (27. min) 3-0 (56.min) 4-0 (86.min)
Laget: Eivind Nordsveen, Ola Lund (Bjørn Lillestu fra 80. min), Sondre Østvang (Kaptein) Tommy Nygård, Adrian Køien Andersen, Birk Viljar Hagen Jensvoll, John Hallgeir Lillestu, Marcus Østvang, Tor Arne Rønningen, Kim Arne Enger, Magnus Lagmannsveen


Foto: Torp Antonsen (Østlendingen)

Fin gjennomkjøring i Nybergsund
Engerdal gutta har hatt påsken fri fra fotball, ferien fikk en brutal slutt med kamp mot andredivisjonslaget Nybergsund. Andre mot fjerde divisjon skal være stor forskjell, så vi planla og bruke denne kampen til å trene på defensiv organisering – samtidig som vi skulle kose oss og benytte denne anledningen til å måle krefter mot sterk motstand.Døla sliter med en del små skader og sykdom fortsatt, så vi hadde kun tolv mann disponible. Vi krysser fingrene og alt tyder også på at flere av spillerne er tilbake til neste treningskamp som er mot Nordre Trysil i Jordet den 12. april.

Døla starter bra, og har de første farlighetene i kampen, og scorer også etter 12 minutter spilt. Ett herlig oppspill fra frispark langt bak i banen ved Ola Lund. Døla vinner duellen og Torris får skutt. – Keeperen redder, men Muzze setter inn returen. – Ikke nok med at vi har holdt Sundet unna, vi scorer også, tror vi på benken – men linjemannen vinker av for at Lagmannsveen står i offside. (Klar offside ble det referert fra Østlendingen, som var der og sendte kampen direkte på sin web TV.)

Gutta ligger godt i formasjonen Kimba har tenkt ut, men det blir mye løping. Sundingene har en innspilt stil der de ofte spiller ut på kant, der de dobler og slår inn, eller kombinerer seg innover i banen. Vi klarer å hindre de å skape altfor mye – likevel er det de skaper farlige sjanser.
Eivind Nordsveen i buret redder flott ett skudd nede i hjørnet, og har også en refleks redning av høy klasse da han får slått en suser opp i tverrliggeren, før han tar seg av returen selv.
Sundet scorer to mål i første omgangen – det første kommer etter hjørnespark der Engerdals vennen Kristian Bråtebæk header ballen i mål. (Han setter senere inn 3-0 på ett flott satt frispark fra 18,75 meter)

2-0 setter de etter at de kombinerer fra sin høyre side, og ballen blir satt kontrollert inn bak en sjanseløs Nordsveen.

Vi er godt fornøyd med hvordan vi har hengt sammen som lag i første omgangen – vi klarte også å komme på noen overganger, samtidig som vi hadde en del gode prestasjoner mot andre divisjonslaget. Mulig kunne vi også hatt straffe i første omgang der John blir kraftig dyttet med strake hender inne i motstandernes felt.

Andre omgangen blir det Nybergsund fra ene til andre. Vi ligger fortsatt veldig godt i formasjonen men blir trykket lengre og lengre ned i banen – og da blir det lett for Nybergsund og prøve sitt mønster med å spille ut på kant, doble for å skape overtall og vanskeligheter for oss. – Rødtrøyene blir løpende mye i mellom, og det koster så mye av energien at vi ikke makter å presse høyere eller produsere noe spill selv når vi har ballen

Etter timen da Døla er slitne i beina, bytter Sundet inn åtte menn med friske bein – likevel rakner det ikke. Sundet scorer to og har to i stolpen i tillegg gjør Eivind ett par gode redninger.

Tor Arne Rønningen utfordret Sundet med sin fart og enorme rykk – men det ble bare nesten denne gangen – helt på slutten av kampen krangler han seg forbi to hvite og blå før tredjemann river ham ned rett utenfor sekstenmeters streken etter dommerens mening (Forseelse starter utenfor 16, men fortsetter langt inn i boksen.)Kampen ender 4-0, og vi tar med oss god matchtrening på de som var på banen, samtidig som vi fikk prøvd ut litt defensiv organisering. Neste treningskamp håper vi at vi skal få trent mer på det offensive.

Ola Lund som gjør en utmerket kamp, får seg en smell/vridning i ett samspark på ballen, og må forlate banen, vi krysser fingre og tær for at det ikke er langvarig skade på Lund.

Uavgjort på Børstad

Ridabu-Engerdal 2-2 (1-0) 1-0 (30. min) 2-0 (59.min) 2-1 (75.min) Sigurd Nesheim Bekk (Kim Arne Enger) 2-2 (79.min) John Hallgeir Lillestu (Christofer Nunez)
Laget:
Eivind Nordsveen (Cato Kjeldstad fra 88.) Johan Opgård (Emil Standal fra 69.) Knut Erik Eriksen, Sondre Østvang (Kaptein), Tommy Nygård, Christofer Nunez, John Hallgeir Lillestu, Tor Arne Rønningen, Sigurd Nesheim Bekk, Kim Arne Enger, Martin Monssen Moen (Bjørn Lillestu fra 40.min)

Årets andre treningskamp for Døla gutta var mot Ridabu på Børstad. Begge lagene slet med sykdom og småskader og fravær på grunn av jobb.Heldigvis for Engerdal er det ikke snakk om langvarige avbrekk - lørdag stilte 14 mann i troppen

Engerdal startet kampen bra og vinner ballen høyt i banen flere ganger da de bryter motstanderne i deres oppbyggende spill. men etterhvert blir det store avstander i lagdelene noe som fører til at vi blir en, to meter på etterskudd dermed blir det mye løping for å prøve å tette igjen rommene

Ridabu har i denne perioden god kontroll på kampen uten å skape altfor mye. De har to spisser som hele tiden ligger tett opp i midtstopperne våre De prøver I tillegg å doble på på kantene. Sondre og Knut Erik som er Engerdals midtstopperpar har grei kontroll i tillegg er keeperen vår Eivind Nordsveen fint ute i feltet og plukker noen forsøk inn i bakrommet

Så tar Ridabu ledelsen da et skudd fra ca 16 meter feilberegnes litt av Eivind og går via kroppen hans og inn i mål 1-0 til Ridabu. Eivind gjør opp for seg like etter da han har en meget god redning på et skudd fra spiss vinkel mot bakerste - Nordsveen gjør et tigersprang og dytter ballen unna.

Dølagutta skaper ikke mye i førsteomgang. Martin har noen tilløp som ser farlig ut men som bare blir nesten. Nevnte Martin får seg også en skikkelig smell da en Ridabu spiller kommer litt for sent inn i et taklingsforsøk og treffer Martin knallhardt i ankelen. Monssen Moen fortsetter en stund til men må kaste inn håndkledet etter 40 minutters spill. Martin har vært veldig god i oppkjøringen, og vi håper han snart er tilbake i spill igjen.

Tor Arne Rønningen har en god forsering når han drar seg forbi et par motstandere før han kommer til skudd men dessverre går skuddet over - Ellers var nok den første omgangen en slitsom affære for Torris og resten av midtbanen, som ble løpende mye i mellom

I pausen tar vi en diskusjon på hva som kan endres. vi blir enige om at vi må ligge mere kompakt med lagdelene slik at vi kommer tettere opp i motstanderne - klarer vi ikke å ha nok press på ballfører må forsvaret senke seg.

Andreomgangen blir mye bedre vi ligger mye bedre sammen som lag og slipper å bruke mye unødig energi på å skyve i leddet og jager motstander. Likevel er det Ridabu som går opp i 2-0 etter et angrep på deres venstre side Det er deres kantspiller som blir spilt gjennom etter en pasning i bakrom. Det ser veldig ut som offside, men uten linjedommere er det vanskelig for dommeren å ta rett avgjørelse han lar spillet gå og Ridabu spilleren setter den kaldt inn ved nærmeste stolpe

Dette var en kald dusj etter en god start på omgangen. Men gutta gnur tålmodig på videre og etterhvert kommer sjansene Sondre har ett glimrende gjennomspill til Sigurd som kommer i 100 fra sin høyre kant posisjon Han tar med seg ballen på en touch før han tupper ballen mot mål vi på benken tror det er mål og skal til og notere målscorer i notatene da vi ser at skuddet dessverre gikk via en motstander og rett utenfor

Vi begynner virkelig å ta tak i kampen nå debutant Tor Arne Rønningen jobber godt og vinner mange baller sammen med resten av midtbanen Tor Arne viser prov på sitt enorme driv og holder på å løpe seg helt igjennom da han drar seg forbi tre spillere, men keeperen rekker frem og redder situasjonen


Bildet: Fornøyde målscorere - 2 flotte scoringer signert av John Hallgeir Lillestu og Sigurd Nesheim Bekk

Nunez har et godt initiativ på sin venstre side men får på seg to motspillere og legger ballen tilbake til Kimba som slår inn på første touch med venstre- på bakerste møter Sigurd ballen med en innside volley sender han ballen i motsatt kryss en meget flott scoring Stillingen er nå 2-1

Kun fire minutter senere slår Christofer inn en knallhard Corner fra venstre Jon Hallgeir har bestemt seg for at den skal jeg ha! Han legger i all kraft han kan i headingen og ballen suser inn i nettet bak Ridabu sin målvakt. Nydelig scoring og 2-2

Eivind Nordsveen stiger så himmelhøyt til værs og slår Ridabus keeper i duell, men får ikke trykket ballen ned, og den går over målet, - kampen ebber dermed ut med 2-2

Engerdal har mer å gå på men vi tar med oss at vi klarer å endre et kampbilde og at vi klarer å hente inn igjen Ridabus 2-0 ledelse. De som var med til Børstad fikk mange minutter med match trening - Nå må vi få spillene friske og klare til neste oppgave som er Løten i cupen Vi gleder oss veldig til det. Tusen takk til Ridabu for kampen -

Sitatet: "De har 4. divisjons triveligste trener" sier Bjørn om den meget engasjerte Ridabu-treneren og altmulig mannen Ole-Johnny Sundt, og det er sjelden det er så god tone mellom benkene under og etter kamper som det var i dag

NB! Emil Standal som spiller for Engerdals G-15 lag fikk noen minutter som spiss for Engerdal i denne kampen, og han klarer seg bra. Tusen takk Emil for at du stiller på kort varsel.

Treningsleir Fetsund

Engerdal var tradisjon tro på treningsleir til Fetsund og Fedrelandet - Her var det også mye snø, men med nylagt kunstgress dekke, var det paradis for Døla gutta og komme dit, og boltre seg på full bane.

Vi gjennomførte tre gode treninger, hvor vi fikk gjort mange øvelser både taktisk og ferdighetsmessig. Vi fikk endelig også spilt en treningskamp - pga. kulde og vanskelige baneforhold har de første to treningskampene blitt avlyst.

Det var en tropp på 18 som reiste på leir, i tillegg til gode treninger og kamp, fikk vi også tid til sosialt. Det ble tur til Strømmen Storsenter der vi så på Liverpool - Newcastle - her ble det arrangert en resultatkonkurranse. Denne ble vunnet av hovedtreneren Kim Arne Enger. Det ble også konkurrert i bowling og i quiz.


Johan Opgård hadde dagens beste bowling score med 160 poeng. - Laget hans gikk også seirende ut av lag-konkurransen. Quizen ble delt mellom team Kim Sigve og Team Martin sølv.

A game of two halves
Fet - Engerdal 1-1 (0-1) 0-1 (37.min) Martin Monssen Moen (John Hallgeir Lillestu)

1-1 (53.min)
Laget:
Jørn André Lillestu (Eivind Nordsveen fra 46.) - Johan Opgård (Martin Monssen Moen fra 64.) Sigurd Lia Hovde, Sondre Østvang (K) Tommy Nygård, Birk Viljar Hagen Jensvoll (Adrian Køien Andersen fra 67.) John Hallgeir Lillestu, Marcus Østvang, Adrian Køien Andersen (Christofer Nunez fra 46.) Martin Monssen Moen (Sigurd Nesheim Bekk fra 46.) Magnus Lagmannsveen (Vetle Engerbakk Moren fra 46.)
Gule kort Engerdal: Christofer Nunez og Vetle Engerbakk Moren.

Engerdal starter kampen bra, og Martin får en brukbar sjanse nesten med en gang, Monssen Moen holder på ballen og utfordrer, han kommer på skuddhold, men Fet får blokkert forsøket. Dette var advarselen til Fet forsvarerne at mer var i gjerde..

Etter fem minutter har vi ett strålende angrep på venstre siden. Johan til Birk - Johan kommer på overlapp og får ballen tilbake etter ett herlig initiativ. Det ender med corner.

Fet kommer så litt mer med og deres langemann vinner en duell inne i vår boks, men headingen hans går over Jørnsens mål. to minutter senere gjør Jørn André en god redning da han redder ett knallhardt skudd mot nærmeste stolpe fra skrå vinkel fra ca 7 meter.

Bildet: Keeperne varmer opp til kamp mot Fet IL

Etter tolv minutter er det Døla som er nære. Ett langt kast ender hos Sigurd, Lia Hovde tar den med på kassa og skyter på halvspretten fra 16 meter, den går via en forsvarer og over mål. Døla setter trykket nå. - John til Martin på 20 meter, Monssen Moen tar den med seg og trekker innover i banen og skyter fra 16 meteren - keeperen må ut i full strekk for å redde det gode skuddet.

Så får vi en trippel sjanse - Martin er alene med keeper, men får for god tid, rekker og tenke og skuddet går dermed rett på keeper, returen havner etterhvert hos Marcus som får sendt i vei ett skudd, som keeper med nød og neppe slår i stolpen og ut til corner - corneren blir også farlig, Magnus skyter over fra god posisjon etter en overhopp inne i feltet. (Her burde vi tatt ledelsen..)

etter halvtimen er det Espen Sørgård og Fet som har en dobbeltsjanse. to skudd fra 14 meter blir begge blokkert. Fet skriker etter straffe, da ballen treffer Tommy i hånda. men det er kun en halv meter mellom Sørgård og Nygård - så vanskelig for Tommy og komme seg unna. Det ender med at dommeren gir den tidligere eliteserie spilleren en klar advarsel, om å slutte å klage.

Døla gnur på videre - John med gjennomspill mot Martin, men den blir akkurat for lang og keeperen rekker ut og redder. Ungguten Adrian Køien Andersen gjør sin første kamp på dette nivået, og den nybakte femtenåringen viser ingen respekt for sine eldre motstandere. Han klemmer til i duellene - nå bidrar han også offensivt med ett legg som Muzze får avsluttet på, men uten resultat.

Bildet: Adrian Køien Andersen leverte en meget god kamp mot Fet lørdag, i sin første kamp på a-lags nivå.

Magnus og Martin kombinerer flott minuttet etter, Muzze klemmer til, men Fet keeperen har en god omgang og slår ballen til corner. Corneren er god, og Muzze er frempå igjen - headingen hans blir slått i tverrliggeren og over.

Så sitter den! John med ett flott innlegg fra venstre - Martin header den flott inn i hjørnet 0-1. vel fortjent. - to minutter senere sitter den fra Martin igjen! etter at Marcus har hatt ett herlig slipp til Muzze som har spilt videre til Monssen Moen som kaldt har satt ballen i nota - men dommeren anulerer for offside. - Noe våre spillere er sterkt uenige i.

Marcus har en stor sjanse på slutten av omgangen der han drar seg ballen og utfordrer forsvaret - han har med seg Birk i god posisjon ute til venstre, men føler selv han er i god skuddposisjon og velger å skyte - men Fet forsvaret klarer og blokkere forsøket.

Fet produserer ikke mye i første omgang, men deres langemann kommer til en heading fra farlig posisjon, men headingen går ufarlig over målet - Pause.

Andre omgangen blir helt annerledes - der Døla gutta lå godt samlet og har full kontroll i første omgang, er vi nå en meter eller to på etterskudd hele veien, i andre omgang skaper vi så og si ingenting.

Fet er utrolig nær i det 52. minutt da vår debutant i målet Eivind Nordsveen mister ett overlegg. Han rydder selv opp returen, men ballen går videre til en Fet spiller som skyter mot det åpne målet, der dukker Sigurd Lia opp og redder med brystet - via brystet og ut til corner. - corneren omsetter Fet i scoring. 1-1! også her føler vi at dommeren dømmer feil. En spiller står bak Eivind og forsøker og sette ballen i mål - dommeren mener at han ikke er med i spillet og godkjenner målet (Ikke lett å være dommer uten linjemenn.)

Fet styrer denne omgangen, men skaper ikke de helt store sjansene. de har en suser som går rett utenfor motsatt stolpe - etter at de åpner oss opp med en nydelig crosser.

Fem minutter før slutt har de en avslutning i tverrliggeren og over - etter at de vant to 50-50 dueller på midtbanen, og dermed tar oss i ubalanse.

Fet ledelsen følte seg snytt for tre straffespark, og på den ene har de nok en god sak da Marcus feller en Fet spiller inne i vår boks ti minutter før slutt. - De andre to mener vi ikke er straffe.

Vi tar med oss en meget god første omgang, og en herlig helg sammen - På lørdag er det Ridabu som er neste motstander i oppkjøringen til cupkampen mot Løten den 21. marsTreningskamper 2017


29.01 Løten Engerdal 3-2
18.02 Alvdal Engerdal 2-1
04.03 Råde Engerdal 17-8
30.03 Ridabu Engerdal 3-1
02.04 Engerdal Rena 5-1
06.04 Nordre Trysil Engerdal 1-3
31.07 Engerdal Tynset 0-3

God gjennomkjøring tross tap.

Heggeriset stadion mandag 31.juli. Avspark:19.00
Engerdal - Tynset 0-3 (0-1)
0-1 (21.min) 0-2 (72.min) 0-3 (80.min)
Laget 1. omg: Bjørn Lillestu, Tommy Nygård, Johan Opgård, Sondre Østvang (Kaptein), Eivind Nordsveen, Birk Viljar Hagen Jensvoll, Joachim Skogheim, Knut Erik Eriksen, Sigurd Nesheim Bekk, Marcus Østvang, Vetle Engerbakk Moren
2. omg: Bjørn Lillestu, Ola Lund, Sigurd Lia Hovde, Tommy Nygård, Eivind Nordsveen, Martin Frederiksen Tøraasen, John Hallgeir Lillestu (Kaptein), Knut Erik Eriksen, Sigurd Nesheim Bekk (Sondre Østvang fra 80.), Marcus Østvang, Magnus Lagmannsveen (Joachim Skogheim fra 85.)

3.divisjonslaget Tynset hadde tatt turen for å måle krefter med våre gutter denne mandagen. Vi benyttet anledningen til å gi spillere etterlengtet match trening, samtidig som vi ønsket å gi Tynset en god fight.

Marcus har dagens første avslutning, da han drar til på volley. dessverre får han ikke drømmetreffet han spilte av oppe i hodet, og ballen havner utenfor. Tynset på sin side slår mye langt. De prøver å vri mot kjappe kantspillere. Oppspillene er ofte for upresise i starten av kampen. Vi har god kontroll på de i startfasen. De får ikke satt noe spill, selv om vi ser at det er trykk i dem - og at de nok er vant til høyere tempo.

Den første sjansen får de etter fjorten minutter, da det ser ut til at Sondre har full kontroll. Han er rolig som bare Sondre er, men her mister han ball og Tynset avslutter i stolpen. (Referenten mener at kapteinen vår kunne fått frispark i denne situasjonen..)

Vår yngstemann Sigurd N. Bekk trår til og vinner først en hodeduell, før han bruker kroppen og vinner en duell langs bakken også. Herlig å se! Forsvaret vårt har startet solid og tar også for seg i duellene. Nevnte Sondre, men også de andre er sterke i duellene. Eivind, Johan og Tommy. Ingen respekt her. Tommy vinner en duell etter å ha ført ballen opp i banen, men dommer er ikke enig og dømmer frispark til Tynset - i etterkant av dette frisparket - holder Tynset trykket oppe, og setter inn 0-1. en av deres spillere får stå litt for alene inne i feltet, og setter ballen kontrollert i nettet fra sju, åtte meter, sentralt i banen.

Joachim som leverer en solid omgang, viser seg frem midtveis med å sende tre mann inn i pølsebua, før han gir ballen til Knut Erik, Eriksen sender den videre til Sigurd som er på løp på kanten. Legget ser farlig ut, men havner oppå nettaket, vi følger opp med nok ett godt angrep, der vi tørr ta tak i, og spille ballen. Det er viktig i sånne kamper.

Sondre er rolig, men han har noen glidere som kjennemerke også. Han leverer to viktige i løpet av førsteomgangen. Den første var fremdragende!

Vi får ikke helt spillet til og sitte, men leverer likevel en grei førsteomgang. Det er mange som leverer gode prestasjoner, og benytter anledningen til og vise at Døla har god bredde i troppen. Her er det flere som har lyst på spilletid fremover....

I pausen gjør vi en del bytter. men lar de som trenger mest matchtrening fortsette.
Vi starer med ett smell. Magnus byr Tynsets kaptein opp til dans, Magnus snor seg forbi, men blir hindret. Muzze prøver å holde seg på beina, og får til ett innlegg - Han blir så hindret at det ikke blir noe ut av det. Dermed får han frispark. (Godt dømt!) Frisparket smeller John opp på rad Z. (Ref: Championship manager..)

Bildet: Hentet fra Eidskog matchen - nærmest identisk situasjon mot Tynset, men denne gangen rett utenfor sekstenmeteren.

Ca ti minutter ut i omgangen er Tynsets keeper ute av posisjon i en lengre periode. John ser det, og prøver seg med en frekkis fra 40 meter, men keeper har kommet seg tilbake og redder.
Rett etter er Magnus sterk i en duell, drar seg nesten igjennom - men blir blåst av.

Vi er godt med nå, Tynset har hatt noen halvsjanser, i det 61. minutt får de en stor en, da deres nr 22, drar seg innover fra venstre, og får skutt fra ca. straffemerket - Bjørn gjør en god redning her.
Vi slår tilbake med to gode angrep, men det ebber ut i bare nesten..

Magnus herjer til tider med Tynset forsvaret. Etter 65 minutter driller han ute mot venstre, før han ser opp. der er Sigurd i god posisjon ute ved 16 meteren. han sender ballen ut til Nesheim Bekk - som får den litt brått på seg, men han smeller til på første touch. Tynsets keeper ligger i full strekk, men skuddet går over. - Muzze er ikke ferdig. minuttet etter gjør han en fremdragende prestasjon. Han vinner en hodeduell samtidig som han vender seg fri, og kommer alene med keeper. - Keeper kommer ut og gjør målet mindre - Magnus har tid til og tenke - Han tenker "Nå må jeg snart skyte..." Keeper redder.

Noen minutter etter at vi kunne ha utlignet, setter Tynset inn en offensiv. Eivind vinner en duell inne i boksen, Tynset fyller opp i andre bølge, og får skutt. En løs markkryper sniker seg rett utenfor stolperota. Bjørn spreller desperat for å nå ballen.. Så setter de inn 0-2 noen minutter etter. En corner blir kontant headet i mål - også dette sentralt i banen, midt i vår boks.

Arkivbilde: Bjørn holder fortsatt koken - "Han blir bare bedre og bedre, år for år" ble meldt fra benkene.

Nå kjører Tynset på. Bjørn varter opp med ett tigersprang, da han redder ett skudd mot sin venstre stolpe.

3-0 blir satt inn på ett direkte frispark. også dette flott satt - men nok ett tvilsomt frispark? Sånn er fotballen. Mange meninger - Som jeg har sgt før, vi skal være glad vi har dommere til å dømme oss. Unge herr Svingen som dømte dagens kamp, er en talentfull dommer, som vi virkelig må ta vare på, og heie frem i sin utvikling.

Summa summarum så fikk vi god matching. Vi fikk brynt oss mot motstand fra en divisjon over. Her ser vi hvor lista ligger, og det er ikke avskrekkende - selv om Tynset til slutt vant komfortabelt med 3-0, viste vi hva som bor i oss - og at vi har tatt steg både individuelt og som lag/tropp denne sesongen.

Vi gleder oss til fortsettelsen.
Tusen takk til Mats og til Tynset for kampen.

Engerdal vant jevnt lokaloppgjør

Jordet kunstgress, torsdag 6. april klokken 19.30
Nordre Trysil- Engerdal 1-3 (0-1)
0-1 (5.min) Magnus Lagmannsveen (John Hallgeir Lillestu) 1-1 (60.min) Jonathan Jensstad
1-2 (63.min) Martin Frederiksen Tøraasen (Vincent Ager Gjermunds) 1-3 (88.min) Marcus Østvang (Eivind Lagmannsveen)
Laget: Jørn André Lillestu, (Bjørn Lillestu fra 46.) Sigurd Lia Hovde (Ola Lund fra 46.) Knut Erik Eriksen, Sondre Østvang (Kaptein), Marcus Østvang, Martin Frederiksen Tøraasen, John Hallgeir Lillestu, Joachim Skogheim (Sigurd Lia Hovde fra 50.) Vetle Engerbakk Moren (Eivind Lagmannsveen fra 50.) Vincent Ager Gjermunds, Magnus Lagmannsveen (Eivind Nordsveen fra 60.)
Dommer: Edvin Svingen
Gult kort Engerdal: John Hallgeir Lillestu
Nordre Trysil: 2-4 stk.

Kampen: Generalprøven til Engerdal, flere stusser kanskje på motstander fra 6.divisjon i den siste oppkjøringskampen. Vi mener det var en perfekt motstander. Her kom det til å bli trøkk og innsats.
Tidligere lagkamerater, kompiser og familie møttes til dyst. Selv om Nordre er to divisjoner under har de flere gode spillere - For å vinne, må vi yte. Går vi ut på banen og tror det går av seg selv, da får vi juling. Gutta var på i garderoben før match, dette skal vi ha!

10 sekunder tar det før Nordre viser at de ikke har all verdens respekt for oss. De vinner en duell på midten, får slått en tunnel ut mot høyrekanten. Fra høyre blir deres spiss Auden slått igjennom alene med Jørn André. Nordre spissen prøver å lobbe over keeper. Men den blir akkurat for høy og sniker seg over tverrliggeren. Her kunne de blå fått drømmestarten. - og som deres trener Dag Østvang sa etter kampen, Da kunne vi fått en annen match, mål preger kamper.

Engerdal viser hvordan man skal avslutte i det femte minuttet. John Hallgeir slår ett raskt frispark, til Magnus som lekent og elegant drar seg forbi to forsvarere - før han sender ballen i nota - utagbart. Det så veldig lett ut, men en flott prestasjon av Muzze, og flott fremspill fra John Hallgeir!

Bildet: Magnus Lagmannsveen sendte Engerdal opp i ledelsen. (Bildet er fra treningskampen mot Alvdal)

Dette blir ett typisk lokalderby med lite spill, men mange dueller og voldsom innsats. Begge lag fikk trille ball i de bakre rekker - men det var vanskelig og finne rom for annet en polere fra begge lag. For Nordre tok Morten Enger tak og fordelte en del baller til sine lagkamerater, uten at det ble veldig farlig - Simen "Smirre" Moren var nesten igjennom, men som han selv melder får han problemer med balansen og sjansen renner ut i sanden.

Engerdal skaper heller ikke mye, men har to tilløp i første omgang der ballen går raskt, og etter bakken. Her ser vi at Nordre får større problemer når vi får litt tempo på det. Sigurd Lia viser seg med godt initiativ fra sin venstreback, bevegelsen utløser en flott vridning av spillet fra Joachim. Sigurd slipper ballen til Martin på kanten, han legger inn - og Engerdal kommer til avslutning. Men den går utenfor.

Marcus slår ett perfekt innover-skrudd frispark, hvor vi også har flere gode innløp i boksen. Men de når ikke helt opp. Ballen stusser kun luggen og glir ut til utspill for Nordre. Bra timing og bra serv. kun det siste touchet som mangler.

Vi prøver oss med en Corner variant i treningskampene. Denne får vi ikke helt til i denne kampen, vi klaner det til. Likevel er spillerne lojale til opplegget og fortsetter å prøve.

Rett før pausen presser vi motstandernes keeper til å slå ett dårlig utspark som vi vinner høyt opp i banen - ballen havner hos Vincent - skrått ut mot deres 16 meter. Her kan han velge å prøve seg, eller se om noen er i bedre posisjon. Han har nok fått med seg at keeperen er litt ute av posisjon, og prøver å dunke den i mål. Men kommer for mye under ballen, som dermed fyker over.

Lagene går til pause med 0-1. Dette er langt fra avgjort. Nordre føler nok at dette ikke er umulig, mens Engerdølene ønsker å justere litt på presshøyde. Her prøver vi å gå mer i strupen på dem, for å unngå at de kan få tid til og slå ballen i bakrommet vårt. Det har vært mange dueller - og vi har hatt spillere som har stått frem i duellspillet i Joachim og Knut Erik spesielt, mens flere må melde seg på. vi må gå helhjertet i, ikke snu rompa til situasjonen.

Så må vi prøve å ta tak i ballen, Ta de enkle løsningene, spille på rettvendt for å få ballen til å gå.
Andre omgangen starter med ett smell - Morten Enger stempler Joachim oppå vrista, noe som fører til at Jokke må kaste inn handkledet, samtidig får Vetle problemer, og Engerdal må gjøre ett dobbeltbytte. Duellene hardner til, Edvin Svingen er en meget lovende dommer, som har imponert undertegnede i de kampene jeg har sett han dømme, men muligens kunne han senket lista litt?

Nordre sender ett skremmeskudd, rett utenfor - før de like etter utligner etter timen spilt. Det er den tidligere Engerdal spilleren Jonathan Jensstad som setter den inn bak Bjørn. Nord-tryslingene tar av, og får nå trua på at nå skal de klå storebror. Men kun tre minutter tar det før Engerdal svarer. Martin får ballen fra Vincent og setter ballen nydelig forbi keeper og ned i høyre hjørnet. Flott satt. 1-2!

Bildet: Martin Tøraasen satte inn 2-1 for Engerdal

Backene til Engerdal, Ola og Eivind N kommer på hvert sitt raid. Ola får avsluttet, men med feil bein går skuddet rett på keeper, mens Eivind drar seg forbi tre motspillere, og rommet åpner seg for skudd, men i stedet tar han med seg ballen litt til og mister den.

Marcus jobber steinhard, på ett oppspill, gir seg ikke og sklir inn mot Nordres keeper. De når ballen nesten samtidig. Marcus er tøffest og ballen triller mot mål, men det blir for løst. Nordre avklarer.

Nordre har ikke gitt opp, og deres spiss Auden, kommer til ny avslutning, Her må evigunge Bjørn i buret strekke seg for å unngå baklengs. En herlig redning av den 53 årige sisteskansen. Kampen vipper litt frem og tilbake. Nordre holder spirit og stil oppe selv om de er nede på stålet.

Vi taper alt for mange andre baller, vi må opp i krigen! Nordre gutser på og skaper en del halvsjanser, men vi rir det av, selv om vi ikke er 100% komfortable

Martin er igjennom alene med keeper, og prøver igjen og sette den til side for keeperen, men denne gangen er det keeper som kommer seirende fra duellen.

Så får vi endelig ballen på bakken og ballen til å gå - ett flott angrep, på vår høyre side. Eivind L får ballen og drar den med seg i bevegelse. Slår ett godt legg, mot Marcus som har trukket seg fri inne i feltet. Luftens baron må ta noen steg tilbake, før han tar sats 10-12 cm over bakken, og header ballen i mål. Jadda, den smakte godt. Kampen ebber ut med 1-3.

Bildet: Luftens baron Marcus Østvang avgjorde lokaloppgjøret med sin 3-1 scoring i det 88.min.

Vi fikk skikkelig motstand, og fikk brynt oss med skikkelige dueller. Det er supert med så mange tilskuere på kamp. Dette var treningskamp- Likevel melder Nordre om 150 tilskuere og køtendenser på riksvei 25 etter kampen.

Vi takker Nordre Trysil for hard og god mostand, og ønsker de lykke til i årets sesong. Med samme innsats går de mot en sterk sesong.
Her er link til deres kampreferat:
https://www.facebook.com/ntiherrelag/posts/1290728874337587

Endelig seier, men fortsatt har vi mer å gå på.

Søndag 2. april klokken 14.00, Jordet kunstgress
Engerdal- Rena 5-1 (2-0)
1-0 (27.min) Magnus Lagmannsveen (Marcus Østvang) 2-0 (37. min) Marcus Østvang (John Hallgeir Lillestu) 3-0 (47. min) John Hallgeir Lillestu (Marcus Østvang) 4-0 (76.min) Birk Viljar Hagen Jensvoll (Sigurd Nesheim Bekk) 5-0 (77. min) John Hallgeir Lillestu (str) (Eivind Lagmannsveeen) 5-1 (78.min)

Laget: Jørn André Lillestu (Amund Østmo fra 46.) Ola Lund (Sigurd Lia Hovde fra 46.) Tommy Nygård, Sondre Østvang (Knut Erik Eriksen fra 46.) Johan Opgård (Eivind Nordsveen fra 11./Kim Arne Enger fra 83.) Birk Viljar Hagen Jensvoll, John Hallgeir Lillestu, Eivind Lagmannsveen, Christofer Nunez (Vetle Engerbakk Moren fra 80.) Magnus Lagmannsveen (Sigurd Nesheim Bekk fra 57.) Marcus Østvang.
Kaptein: Sondre Østvang (John Hallgeir Lillestu fra 46.)

Vi tar raskt tak i kampen, Allerede etter 8 minutter er Magnus alene med Renas keeper, etter et flott gjennomspill fra bror Eivind. Magnus klarer ikke sette den i kassa denne gangen. Sondre holder også på å score, etter corner slått inn av Christofer. Sondre får den i beina i god posisjon, men kommer ikke nok over ballen - og den går like over. Tommy sender også i vei en suser som keeperen til Rena så vidt får fistet over. Vi skaper sjanser, det må vi ta med oss - så må vi bli mer kliniske etter hvert.

Bildet: Sondre holder på å sende Engerdal i ledelsen

Vi ser raskt at Rena er ett lag vi bør slå. Det gjør noe med spillerne - Alle vil frem og score, noe som fører til at vi ikke henger sammen som lag. Her kunne vi gitt motstanderne ett utilgivelig mål - De får en kjempesjanse, der de skyter fra 16 meter sentralt i banen - men heldigvis stryker skuddet stolpen på rett side sett med Engerdal øyne. - Nå står de røde litt for lenge, det er for få initiativ. Det er ballen som utløser løpet, og ikke motsatt. Vi må være mer på. Prøve å være i forkant.

Så sitter den 1-0: Magnus! Marcus stusser Magnus igjennom, Muzze vinner ballen i duell med forsvareren, og drar seg fri. Denne gangen setter han ballen kontrollert og sikkert i mål.

Så får vi til ett angrep som er tatt ut av læreboka "feiende fin fotball" Ola kommer på raid, spiller kjapp 1-2 med Birk langs sidelinja, og legger inn til Magnus, som ser ut som han kan skyte - Men han velger i stedet å legge igjen til Christofer som kommer i firsprang ute ved sekstenmeteren. Nunez skyter, men keeperen redder ned mot hans venstre side. Herlig angrep.

Bilde 1: Johan finter en Rena spiller ut i pølse-boden. Bilde 2: Eivind L i fint driv

35 minutter nå, Christofer klarerer/slår ballen opp. Magnus og Marcus kriger - Marcus med en flott hælklikk som nesten spiller Magnus helt igjennom, men han kommer seg til skudd, den går utenfor.

John Hallgeir avanserer med ball fra egen halvdel, finter ut to motspillere - Slår en flott stikker, ballen blir klarert tilbake til John, som på første touch slår ballen til Marcus, som har ett herlig mottak, før han setter den flott i mål 2-0!

Rett før pause, slår Jørn André ett langt oppspill rett igjennom til Ola. Ola venter inn ballen, samtidig som han kriger med den bakerste forsvareren til Rena. Lund kommer før forsvareren og kommer i duell med keeper om ballen. Ola når ball, mens keeper tar Ola. Ballen har fått en dytt og er på vei mot målet, men det blir for løst - og forsvaret kan dunke den vekk - Burde vi hatt straffe her Edvin Svingen?


Bildet: Ola svinger ballen inn, og treffer Magnus, som uegoistisk legger tilbake til Christofer.

Engerdal går til pause med to-null, men vi er ikke veldig fornøyde i pausen. Vi produserer en del flotte angrep. Det er også mange fine detaljer. Men engasjementet og bevegelsen er for lav. Det går for sakte med ball bakfra - Så her har vi ting å ta tak i til andre omgang.

Andre omgangen starter bedre. Vi er mer på. allerede i omgangens andre minutt, sitter ballen i Renas nett igjen. 3-0! Christofer tar ett tidlig kast, i bakrom til Magnus, som tar med seg ballen elegant - Legger den til John Hallgeir, som setter den i kassa fra 18 meter. Herlig skudd!

Vi produserer flere gode sjanser: Nunez får ballen i returrommet, demper den på brystkassa, og slår til ballen på volley. Ballen får en herlig dupp, og slår knallhardt i tverrligger og ut - Den hadde fortjent en bedre skjebne.

John Hallgeir spiller Magnus lekent igjennom - Muzze får avsluttet, men ballen sniker seg utenfor.
Marcus går villig på ett enormt løp, Birk prøver å vinkle ballen - den ser lovende ut, men Renas keeper når den først.

Så kommer dagens "humor-situasjon" Sigurd Lia med en farlig tversoverpasning, som setter forsvaret vårt i knipe. Det blir klabb og babb - Knut Erik legger seg oppå ballen, før han er oppe og dunker til både ball og motspiller - Tommy kommer til og klæbber ballen til innkast...He he, her var det mye rart.


4-0! Birk skyter ballen i keeperens høyere hjørne, etter flott kombinasjonsspill, sender Sigurd NB ballen ut til Birk som smeller til på første berøring. Nok ett fint mål.


Bildet: Engerdal feirer at Birk har satt inn 4-0!

Rett etter er Engerdal i angrep igjen - EIvind L blir hindret, og Dommeren peker på straffemerket, John Hallgeir trer frem og setter ballen ned i hjørnet - 5-0!

Rena reduserer rett etter til 5-1, her kom de veldig lett til. Noen jukser unna returløp - og Rena får en i overtall - da sitter den i buret bak Amund.

Vetle er nær ved å avslutte kallaset, men får den ikke forbi keeperen - og kampen ebber ut med 5-1 til vertene. De første 20-25 minuttene av andre omgang var bedre, men så faller vi litt igjen når kampen er "drept". Likevel må vi ta med oss at vi tross alt vinner en fotballkamp igjen, og at vi scorer fem mål.

På torsdag er det ny kamp, denne gangen blir det lokalderby, og mange tidligere lagkamerater som braker sammen. Nordre Trysil mot Engerdal. Her er det bare å sette av ett par timer fra klokken 19.30.

Tilslutt må vi skryte av flotte baneforhold. Her er det blitt lagt ned noen timer fra Nordre og Per Egil Heien for å få banen så fin etter mye snø i dagene før kamp.

Blandet drops på Black River park

30. mars klokken 20.00, Black River Park
Ridabu - Engerdal 3-1 (3-0)
1-0 (28.) 2-0 (35.) 3-0 (45.) Selvmål (Sondre) 3-1 (67.) Vincent Ager Gjermunds (Martin Frederiksen Tøraasen)
Laget: Amund Østmo - Ola Lund, Sigurd Lia Hovde, Sondre Østvang (Tommy Nygård fra 46.), Eivind Nordsveen (Johan Opgård fra 46, Birk Viljar Hagen Jensvoll fra 70.) Birk Viljar Hagen Jensvoll (Christofer Nunez fra 61.) Joachim Skogheim (John Hallgeir Lillestu fra 61.) Martin Frederiksen Tøraasen, Eivind Lagmannsveen (Marcus Østvang fra 46.) - Vincent Ager Gjermunds, Sigurd Nesheim Bekk (Magnus Lagmannsveen fra 46.)
Kaptein: Sondre Østvang (Marcus Østvang fra 46.)

Engerdal innledet sin match-uke med å gjeste Ridabu, på deres hjemmebane Black River park - nede ved svartelvas bredder. Nok en gang så det ut til at værgudene skulle spille oss ett puss. Veiene ble forvandlet fra knusktørr asfalt, til snø og slaps. Tankene gikk til vår første treningskamp på klabbeføre mot Løten - Men banen som møtte oss denne gangen var grønn og fin, klar til å boltre seg på. Det skulle ikke stå på den denne gangen.

Vi har tre kamper på en uke, og alle spillerne skal få rikelig med minutter i løpet av disse. Vi ankom Ridabu med en god tropp, og med ønske om å vinne.

På oppvarmingen måtte Jørn André Lillestu kaste inn håndkleet, og Amund måtte steppe inn på kort varsel - Vi kom godt i gang i kampen. Lå fint organisert. Kompakte defensivt, og var gode til å skyve i leddene. Vi kom etter hvert til ett par farligheter, som med litt mer kraft og fandenivoldskhet hadde sendt oss i ledelsen, Her passer floskelen om at da hadde det blitt en annen kamp bra.

Ridabu hadde også noen farlige oppløp i denne perioden, spesielt på sin venstre side, uten at de kom til de helt store sjansene.

Så fra (2)35 meter smeller en Ridabu spiller til, drømmetreff, ballen stiger og stiger til den smeller inn i krysset, bak en sjanseløs Amund i buret. Etter 1-0 imot faller vi sammen. Det ser ut som vi blir litt desperate, mange vil opp og frem. Det fører til stor strekk i laget, og mye rom å boltre seg i for motstanderne. Dette utnytter Ridabu, som spiller på seg selvtillit.

Vi er ikke i nærheten av der ballene faller ned, når det skjer mange ganger så er det ikke tilfeldig. Om vi er i nærheten taper vi ofte duellen, eller andre ballen - Ridabu kjører over oss siste del av 1. omgang. De skjærer gjennom oss som kniv i varmt smør. -Det ser alt for lett ut. Amund redder oss med flere gode redninger.

Amund er også på det som blir til 2-0, han redder både en, og to ganger før Ridabu får pirket ballen over streken. Der taper vi tre dueller inne i egen boks, Det er ikke lov! På overtid sitter også 3-0, Amund redder igjen, returen går i Sondre og inn i målet, selvmål.

Det var flatterende når Ridabu tok ledelsen, men med den siste delen av omgangen, så var det helt fortjent at hjemmelaget gikk til pause med en komfortabel 3-0 ledelse. - Nå måtte vi samle oss, og gå ut for å få en ordentlig omgang. Vi er tross alt her for å trene. Gå ut og krig oss inn i kampen igjen.

Vi gjør de planlagte endringene i pausa, og tar og jobber oss inn i kampen - enten fordi det er mer trøkk og struktur i gruppa, eller fordi Ridabu trekker seg litt bakover, og prøver å dra ut tiden der de kan. Vi skaper noen nesten sjanser, men vi har fortsatt noen unødige balltap.

så setter vi opp ett mønster angrep. Johan slipper ballen langs linja, der Marcus kommer i fult firsprang. han drar den ned langt opp mot deres dødlinje, før han slår ballen nydelig inn. - Magnus har ladet opp ett godt løp inne i feltet, Marcus sitt legg er hardt og presist i beina til Muzza, men skuddet går dessverre over.

Vi har flere småtilløp, men det er Ridabu som får den neste store. Det ser ut som vi tror det er offside, på deres venstre side igjen, kommer de i noe som ser ut som en veldig stor sjanse, men på ett eller annet vis klarer de å rote den utover dødlinja.

Vi har også perioder i andre omgang vi ikke er der ballen faller ned, Dette må opp til alvoret starter. Vi må bli tøffere, komme oss opp i duellen, og klemme til. Eller rett å slett bli flinkere til å lese hvor ballen havner. -være litt i forkant.

Så ser vi på sidelinja ballen i mål, John Hallgeir har lest spillet, og brutt Ridabu høyt i banen, han avanserer noen meter, før han slår ett nydelig gjennomspill til Magnus som kommer alene med keeper. Deres målmann er langt ute - Magnus setter den forbi keeper, men også forbi stolperota....

Fire minutter etter scorer vi - Martin og Vincent kombinasjon, som setter Vincent opp i skudd posisjon på hjørnet av sekstenmeter. Han dunker til og den inn via en Ridabu spiller. 3-1.

Ridabu får like etter sendt avgårde ett skudd som Amund må gi retur på - Sigurd Lia vinner en viktig duell her - BRA! Det er disse vi har tapt for mange av tidligere i kampen.

Engerdal trykker på, og får to nye sjanser, som dessverre også renner ut i sanden, men med andre valg, hadde det blitt enorme sjanser. Muzze kriger ute på kanten, vår venstre side, Han finner John som skyter....utenfor. Marcus kom på ett enormt løp fra sin back posisjon og sto alene på bakerste.
Hadde vi sett det, hadde han vært alene med keeper.

Den andre er Martin i fin posisjon til å skyte, på trening dunker han inn den ene etter den andre fra det holdet, han velger i stedet og spille ballen, vi blir brutt, men ballen spretter tilbake til Martin, som denne gangen velger å skyte. Nå er ikke rommet like stort, og Ridabu får blokkert.

Ola slår inn ett frispark fra langt ut på vår høyre side, ca 25 meter fra mål. Ett glimrende legg. Knallhardt, og med skru. Her er det flere som er nesten på. Vinc er borti med kneet, mens John og Tommy også er nære. Ballen ser ut til likevelog skru inn i bakerste - Trenerduoen skjønner ikke noe
når ballen ikke ligger i mål. - Hull i nettet?

Så er det Ridabu sin tur til å ha en enorm sjanse. de spiller spissen sin alene i gjennom mot Amund, Østmo er på tå hev og møter. Han gjør målet mindre, og presser dermed angriperen til å sette den utenfor

Helt på tampen har Christofer to gode legg til Magnus inne i boksen, men det vil seg ikke for målscorer Magnus i denne kampen. Den ene går høyt over, mens den andre går rett på keeper.
Men Magnus er på rett sted, og kommer deg til flere gode sjanser, Det er ett godt utgangspunkt.

Summa summarum gjør vi mye bra, men det siste kvarteret av første omgang ødelegger resultatet for oss. Flere av spillerne gjør gode prestasjoner, mens noen leverer litt under pari. Vi skaper mange sjanser - så må vi prøve å bli tøffere i begge boksene. Vi knyter på oss skoene igjen søndag, og forbedrer vi disse tingene, skal det ikke være lett å være Rena spiller på Jordet kunstgress - Møt opp og hei frem Døla, avspark er klokken 14.00

Målscorer Vincent Ager Gjermunds

Varierende mot Råde

Trysil fotballhall lørdag 4. mars 11.00
Råde - Engerdal 17-8 (6--0) (2-3, totalt 8-3) (3-2, totalt 11-5) (6-3, totalt 17-8) - Kampen spiltes 4 ganger 20 minutter, på en bane på ca 60 ganger 30 meter
1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 6-1, 6-2, 7-2, 8-2, 8-3, 8-4, 8-5, 9-5, 10-5, 11-5, 11-6, 11-7, 11-8
12-8,13-8,14-8,15-8,16-8,17-8
Målscorere Engerdal: Ola Lund 2, Joachim Skogheim 2, Martin Monssen Moen, Marcus Østvang, Sigurd Lia Hovde og Magnus Lagmannsveen

Laget: Keeper: Joachim Kveen (Gjestespiller)
Rekke 1: Ola Lund, Martin Monssen Moen, Johan Opgård, Joachim Østvang, Christofer Nunez/ Vetle Engerbakk Moren, Magnus Lagmannsveen
Rekke 2: Sigurd Lia Hovde, Sondre Østvang (kaptein), Eivind Nordsveen, Marcus Østvang, Eivind Lagmannsveen og Sigurd Nesheim Bekk
Trenerduoen Kim Arne Enger og Cato Kjeldstad hadde også noen innhopp

Så sent som torsdag kveld fikk vi forespørsel fra Råde om vi kunne spille mot dem, ettersom deres avtalte motstander ikke kunne stille lag. Råde er i Trysil denne helgen på treningsleir. Vi utfordrer gutta våre og får rask og positiv respons. 13 utespillere er klare, Vi føler at dette er nok, og at vi med disse skal gi Råde kamp.

Utfordringen vår er keeperplassen - ingen av våre målmenn er disponible, grunnet skader. Vi prøver diverse løsninger uten å lykkes. Men til slutt får vi ja, fra Joachim Kveen fra Trysil FK. Tusen takk Jokke for at du stiller opp, og hjelper oss i denne kampen. Det var viktig for oss. Tusen takk også til TFK og Svennis som er velvillig og gir Kveen klarsignal.

Råde ønsket å spille med seks utespillere, vi hadde planlagt ut fra fem. Omrokkering og taktikkvalg ble besluttet i siste liten. Trenerduoen trodde de hadde en god plan - 3 bak, med to backer som skulle angripe bakfra. - Dette ble bom. Vi ble overspilt på midtbanen av en motstander som var veldig ballsikre. Vi så raskt problemet, men valgte å vente til pause en med å justere planen - i stedet for å gi uklare beskjeder, som kunne bli forvirrende oppi alt