Menu

To spillere med hundre prosent i juni og juli

Martin Monsen Moen og Bjørn Lillestu har vært på alle økter i juni og juli måned. Nå gjenstår en meget viktig hjemmekamp mot Flisa før gutta får en fortjent sommerferie. Vi er ikke fornøyde med poengfangsten så langt denne sesongen, men vi står sammen før Døla og sammen skal vi gjøre vårt beste for å i første omgang levere en god kamp mot Flisa, så gjøre en god høst sesong.

Fotballskolen 2018

Det var førti påmeldte barn til årets fotballskole på Heggeriset stadion, femten av disse fra kommunens asylmottak på Drevsjø. Dagen ble arrangert i strålende solskinn, under ledelse av A-lagets trenere, spillere og kamp og arrangements komiteen.

Mange av barna var med spillerne ut på banen på Lørdagens A-kamp mot Lillehammer, her gjorde de også en super jobb som ballhentere under kampen.

Søndag ble deltagerne delt inn i forskjellige landslag, og fikk utdelt ledere fra A-laget. Her ble det mye lek med ball og trening mot kamp mot ett annet lag i samme alder/nivå.

Her er noen av de minste barna i aksjon. Stor innsats og mange gode prestasjoner ble meldt inn av deres trenere.

Åtte av barna ønsket å lære litt ekstra om keeper rollen, de fikk noen keeper øvelser, fra A-lagets keeper trener. Også her viste barna ferdigheter.

Bildet: Fra keeper-treningen
Så var det tid for kamper, og her var innsatsen skrudd opp enda noen hakk. Stor prestisje ute på banen - men også mellom laglederne på de respektive lag. Jevne kamper, fine scoringer, stor jubel og herlige feiringer. Spesielt blant jentelaget - Her hadde de øvd inn skikkelige danse-mows som de feiret sine scoringer med. Deres kamp mot guttene ble jevn og guttene ledet lenge, men da jentene klarte å snu og vinne 4-3 tok det helt av. (Jentene var for anledningen Tyskland, og som originalen så varer en kamp så og så lenge og til slutt vinner Tyskland)

En liten lunsj ble det også tid til. Her ordnet kamp og arrangementskomiteen med servering av pølser og saft, så deltagerne fikk fylt opp energilagrene sine.


Så var det kåring av årets straffe-mester 2018. Lagene hadde hatt kvalifisering innad i gruppene.
Nå fikk vinnerne anledning til å prøve seg mot selveste keeper legende Bjørn Lillestu. Keeperen så umulig ut på de første skuddene, han reddet mesterlig. Men det var noen som klarte å overliste A-keeperen. Webjørn Granberg og Henning Sundet endte opp i finale etter å ha scoret på sine to første forsøk. - I finalen var det Sundet som holdt hodet kaldest, og satte sin straffe midt i mål. Da Bjørn satset knallhardt på en side, gikk skuddet i mål! Gratulerer til Henning som straffemester 2018!

Avslutningsvis var det duket for kamp mellom lederne (A-laget) mot alle barna.

Lagene ønsker hverandre lykke til før kampen. 10 a-lagspillere, mot 38 barn, derav tre keepere.
A-gutta tar tak i ballen og gjør etter mye om og men 1-0. Skal de klare å spille på seg litt selvtillit etter lørdagens stygge tap for Lillehammer? Trener Kim Arne Enger som er kampens dommer, sender ut noen av A-lagets spillere. Barna overtar mer og mer ball - og to minutter før full tid

utnytter de ett dårlig tilbakespill fra Nunez, De kommer med sju åtte spillere alene med keeper, og Bjørn er sjanseløs. 1-1!

Men barna nøyer seg ikke med det - rett før slutt presenterer Olav Nordsveen slegga si, han skyter fra skrått hold, ca fjorten meter fra mål. Skuddet smeller inn i borterste hjørnet, via stolpen og barna slår A-laget 2-1

Bildet: Matchvinneren!
Vi takker alle som bidro til at Fotballskolen 2018 ble vellykket og en artig opplevelse for barna.

HA sender kamp på nett-TV

Mandag 11. juni tar Engerdal imot HamKam2 på Heggeriset stadion. Har du ikke mulighet til å komme på stadion, ikke fortvil du kan likevel få med deg kampen via nett-TV. Hamar Arbeiderblad sender direkte.

Flere reklame skilt montert


Drevsjø vetrinærkontor og Engerdals RØR har nå fått opp sine reklameskilt på Heggeriset stadion.
Kortsiden mot veien holder på å fylles opp, Det er igjen fire ledige plasser (østsiden)

På kortside vest er det ti ledige plasser, melder nestleder i sportslig utvalg Geir Moen

Hundre prosent i mai

Ola Lund (til venstre) og Bjørn Lillestu var på samtlige treninger i mai måned. En måned hvor vi har hatt serieåpning hjemme, og også møtt erkerival og nabo Trysil.

Tribunen er klar!
Dugnadsånd!

Herlig dugnadsånd rundt klubben - Reklameskilt og tribune monteres av dyktige folk. Rammen rundt kampene er Engerdal fotball kjent for, og det er dere flinke folk rundt om som stiller opp og legger ned fantastisk jobb for klubben som gjør dette mulig.
Snart er det årets første hjemmekamp også - Mandag 21. mai møter vi Follebu klokken 15.00.
Da har denne gjengen - (og en gjeng til som skal rake bane og sette opp nett i målene på mandag) gjort rammen klar.

Kapteinen med hundre prosent i april

Sondre Østvang var på alle treningene i april måned. En måned hvor laget fortsatt har hatt en del skader, noen har kommet tilbake etter skader, noen har også vært syke. I denne måneden har også serien og alvoret startet.

Vi ser frem til mai, spillere er på vei tilbake. Med fler på trening blir det bedre trøkk på øktene og vi både håper og tror på en stigning fremover.

Program 2018 og Fotballbasar i Engerdal samfunshus

Programmet 2018 er klart, og du kan sikre deg ett eksemplar på fotballbasaren i Engerdal samfunnshus søndag 22. april klokken 17.00

To spillere med 100% fremmøte i mars

John Hallgeir Lillestu og Sigurd Nesheim Bekk var på samtlige treninger i mars måned. En måned vi dessverre har slitt med endel skader og sykdom. Likevel har vi fått gjennomført en meget velykket treningsleir, og fått spilt noen treningskamper.

Vi spilte også vår første obligatoriske match da vi tapte for Løten i cupen. Nå er det serien som snart står for tur, men aller først noen flere økter og generalprøve mot nabo Nordre.

Tilbake i rødt

Martin Frederiksen Tøraasen (21) er nok en gang klar for spill i Engerdal Sportsklubb, og det er vi veldig glade for. Han har nå signert for Døla, og er tilbake i klubben, etter en periode i Just IL under skolegang i sør. Spesielt artig er det at Tøraasen er tilbake hos oss fordi han trives så godt i klubben. Han har allerede vært på trening med oss, og er fast tilgjengelig for oss fra mai. Tøraasen vil denne gangen få drakt nummer fem. - Jeg trives godt her, og vil gjerne fortsette i Engerdal. Jeg hadde en fin tid her sist jeg spilte for klubben. Derfor signerer jeg for to år, sier Tøraasen.

Banen i Nybergsund ikke klar - Kampen spilles i Alvdal

Banen i Nybergsund er ikke klar foran onsdagens cup kvalifiseringskamp mellom Engerdal og Løten. Det jobbes hardt med alternativ og vi melder så snart noe er avklart.

Kampen spilles på Steinmoegga kunstgress i Alvdal onsdag 21. mars - avspark 19.30

Fotballgruppa ruster opp!


Fotballgruppa er klare for et stort løft ved vår hjemmebane til kommende sesong. Det skal monteres en ny tribuneseksjon med fire rekker og 68 sitteplasser. Tribunene kommer fra Norgestribunen, og har klubbens farge rødt på klappstolene. Vi har også planer om å utvide med noen flere seksjoner når økonomien tillater det. For å få dekket inn litt av de store utgiftene, skal klubben ut og selge reklamenavn på hvert enkelt sete.

Bedrifter eller privatpersoner kan få navnet øverst på ryggene mot banen, i størrelse 20 x 10 centimeter. Klubben dekker produksjonen av merkene, og bedriftene holder logo. Dette skal selges for kr. 250 per sete, og gjelder for en sesong, men muligheter til å forlenge etter 2018. Vi håper denne nyvinningen blir godt mottatt hos våre supporter som både vil sitte bedre og se bedre.


ilustrasjonsbilde

Cup kvalifisering på Nybergsund stadion!

Cup kvalifiseringskampen mellom Engerdal og Løten spilles 21. mars klokken 19.30
på Nybergsund stadion. Merk dere dagen, og støtt Døla gutta i denne historiske begivenheten.

Lund og Nesheim Bekk med 100% fremmøte i Februar.

Ola Lund og Sigurd Nesheim Bekk var på alle treningene for Døla i februar måned. En måned hvor gutta har lagt ned skikkelig god innsats på treningsfeltet. Vi har hatt en innbyrdes turnering, der det var veldig stor vinnervilje, harde tak og mange gode prestasjoner. Dessverre har treningskampene vi hadde avtalt denne måneden blitt avlyst på grunn av kulde og vanskelige baneforhold. Likevel har februar vært en god måned, og nå nærmer vi oss alvoret med cup kvalifisering og seriestart.

Lars Staffansson har signert for Døla.

Lars Staffansson har signert for Døla, etter en sesong for Idre- Særna
- Det er meget viktig med gode keepere. Lars ønsket seg tilbake til en klubb som har seriøs drift og opplegg. Vi vet hva han står for etter sitt opphold hos oss i 2016, sier en fornøyd Arne Lund.

Lars fikk fem kamper for Døla i 2016, og sammen med Jørnsen, Eivind og Bjørn er Engerdal nå veldig godt dekket på keeperplassen.

Veteran har signert for Døla

Veteranen Knut Erik Eriksen har signert for tre år med Engerdal sportsklubb fotball. - Det er viktig for klubben å ha med noen med rutine og kunnskap om fortiden, sier leder i sportslig utvalg Arne Lund.

Eriksen står bokført med 33 scoringer på sine 133 kamper for Døla så langt, Mats Utfordret en gang Knut til å nå 100 kamper, nå er 150 det neste målet? Vi er glade for å ha med Knut Erik også i 2018.

Femund Hytter med som hovedsponsor også i 2018

Vår trofaste hovedsponsor Femund Hytter er med på et nytt år!
Dette setter vi stor pris på. Det sikrer nok et godt år for klubben driftsmessig, sier leder av sportslig utvalg Arne Lund.

Daglig leder for Femund Hytter Knut Erik Eriksen signerer papirene for videre sponsing av Dølagutta.

Her kan du gå inn på firmaets hjemmeside: http://femundhytter.no/

Herrelaget har fått vipps


Da har fotballgruppa herrelaget fått Vipps, med nummer 508338.

Ola Lund med 100% i en god Januar måned for Døla

Dølagutta har kommet godt i gang med oppkjøringen til 2018 sesongen. I Januar har vi gjennomført 13 treninger. Treninger med bra trykk og mange gode prestasjoner.

Ola Lund har vært på samtlige økter i januar, er man på mange økter legger man godt grunnlag for å prestere godt - og Ola har vist gryende form så langt.

Januar har vært en god måned for oss, vi har signert flere spillere og har nå en slagkraftig stall, med bra oppmøte og en jevn og god tropp, får vi gjennomført gode treninger - Vi har også hatt oppstartsmøte der spillerne ble presentert noen tanker for sesongen. Vi gleder oss bare til fortsettelsen.


Noen bilder fra Januar. 1:Nunez med smilet på lur 2: Dynamisk oppvarming 3: En viktig januar signering: Magnus 4: Jørn og Joachim (en annen viktig januar signering) fra oppstartsmøtet som ble holdt på Peppes pizza i Trysil.

Engerdals Messi med videre for Døla!

Vår eminente midtbanespiller Joachim Skogheim signerte i kveld ny sesong for Døla. Jokke har brukt litt tid til å bestemme seg for ytterligere satsing, når han nå er klar vet vi at han satser 100 % for oss i 2018, sier en strålende fornøyd Geir Moen, nestleder i sportslig utvalg.

Moen legger til at Jokke er en skikkelig arbeidsmaur med stort tempo og meget gode avslutningsegenskaper. Vi husker vel alle scoringen mot TFK i 2016!

Joachim står bokført med 15 scoringer på sine 108 kamper for klubben. Med Jokke inn i stallen, ser det virkelig bra ut for sesongen 2018. Nå har vi bra dekning på alle plasser. Nå gleder vi oss til å få noen treningskamper og spisse formen til alvoret starter

Døla med ny viktig signering

Birk Viljar Hagen Jensvoll har signert kontrakt med Døla for 2018. Det talentfulle hurtigtoget er nok en viktig signering for Engerdal. Tross sin unge alder har Birk allerede 57 registrerte kamper for Døla, og har også notert seg for 3 mål.


Birk er en spiller med veldig stort potensiale, i tillegg til god fart, har han veldig gode basisferdigheter og nærteknikken hans er meget god - Hagen Jensvoll har også krutt i skuddfoten.
Vi er veldig glade for att vi har Birk på lagt også denne sesongen.

Forsvarsbauta har signert ny kontrakt

Konstabel Sigurd Lia Hovde er klar for ett nytt år for Døla. Den solide midtstopperen går for tiden på Politiskolen i Tigerstaden.

Sigurd sier at valget av Engerdal egentlig ikke var vanskelig. Det var ett meget godt sportslig nivå på spillet i fjor. I år har vi fått nye spillere som vil heve nivået ytterligere så dette blir spennende, sier Sigurd.


Bildet: Sigurd Lia Hovde signerer for en ny sesong med Døla!

Sigurd forteller også han er imponert over det store og gode arbeidet som gjøres i klubben. Ingen nevnt, ingen glemt. Takk skal du ha, Sigurd. Nestleder i sportslig utvalg Geir Moen sier at Sigurd hadde flere tilbud kommende sesong og vi er meget godt fornøyde med at han valgte moderklubben ett år til.

Døla med god signering!

Forrige sesongs mest treningsvillige Vetle Engerbakk Moren har signert ny kontrakt med Døla!
Vetle er en ung spiller som er i utvikling, Han viste forrige sesong glimt av talentet sitt. På trening før sommerferien var ballen som limt til føttene hans - Vi håper dette er sesongen Engerbakk Moren slår ut i full blomst.

Det er blitt lagt ned masse jobb med å få på plass en sterk spillergruppe, men nå begynner stallen virkelig å ta form. Vi ser virkelig frem til en spennende sesong.

Ny hovedsponsor har signert


I dag har Anja Holmøy Aamold i Sparebank1 Østlandet signert som klubbens tredje hovedsponsor.
Det betyr veldig mye for oss, og vi både håper og tror på ett godt samarbeid.

Klubben takker så mye for at banken støtter oss, og har trua på vår klubb og vårt lag.
Link til bankens nettside: https://www.sparebank1.no/ostlandet/privat.html

Ung talentfull spiller har signert

Døla har sikret seg en ny flott signering. Adrian Køien Andersen har signert for moderklubben. En spiller med gode egenskaper og en spiller for framtida, sier Arne Lund fra sportslig utvalg.

Adrian har hatt tilbudet med å være med seniorlaget til Engerdal på noen treninger den siste måneden, og har virkelig slått fra seg. Han har vist en tøffhet og en stå på vilje som sammen med stor fart og entusiasme i spillet har imponert oss mer enn nok til å få sjansen til å være med i a lags stallen kommende sesong. Med sine femten år har han fremtiden foran seg, og det skal bli veldig spennende og følge utviklingen hans fremover.

Velkommen til klubben Adrian!

Nytt medlem av Dølaklubben

Ny sponsor i Dølaklubben. SS-Bygg AS har i dag signert seg inn i den eksklusive klubben av store sponsorer for oss. Vi er stor takk skyldig til bedriften og Kjetil Skogheim som signerte avtalen.

Lokholt valgte nummer 18

Per Thomas Lokholt er vår nye nummer 18. Han overtar trøya fra en annen "jøddøl" Kim Arne Enger. Kimba noterte seg for 61 mål på sine 74 kamper med nummer 18 på ryggen. Som Enger, har Lokholt spilt med nummer 18 på de lagene han har spilt for.

Da karene spilte sammen for TFK/Østre, da lagene slo seg sammen i ca 2010, var det to lag med to sett med nummer, som skulle spille på samme lag. Per Thomas på Trysil, Kim Arne på Østre. Begge bar selvsagt nummer 18 - her ble det loddtrekning, som unge Lokholt kom seirende ut av.

- Dette er det ene året, i min 20 årige seniorkarriere jeg ikke har spilt med nummer 18, sier hovedtreneren. Denne gangen er det frivillig overlevering av nummeret, slik at en kar i sin beste alder kan bære nummeret videre, legger Kimba til

Så kan vi andre lure på hva det er med Ljørdalen og tallet 18..

Nytt medlem i Dølaklubben 2018

Meny Elverum er med oss videre. Morten Helstad har signert en ny sponsoravtale med oss. Bedriften blir fortsatt en del av Dølaklubben, og av våre viktige sponsorer i 2018. Tusen takk for støtten.

Magnus Lagmannsveen har signert ny kontrakt med Døla

Superspissen har signert for Døla kommende sesong. Magnus sier at han ikke var helt klar på om han skulle satse for fullt i 2018, men gleder seg nå til en ny sesong. Han har i 2018 som mål å innta 2 plassen over alle tider på toppscorerlista i ESPK. (Muzze er pr. dato nummer fire på lista med 60 scoringer. foran han ligger Kim Arne Enger med 61 og forrige sesongs toppscorer John Hallgeir Lillestu med 62 - Red. adm.) Til Helge Sandbakk er det 32 mål og det kan bli hardt i år, sier den blide heggerisingen! Sportslig utvalg er strålende fornøyd med at Muzze tar nok ett år for Døla !

Jølstad begravelsesbyrå klar som hovedsponsor 2018

Jølstad begravelsesbyrå Trysil & Engerdal er klare som hovedsponsor 2018

Bjørn Lundberget signerte kontrakten, og klubben setter stor pris på at bedriften blir med oss ytterligere ett år.

Kamp og arrangørkomiteen klar

Da er kamp og arrangør komiteen klar. Det er Barbro Sorkmo, Ronja Juhl Sørensen, John Arve Bekk og Marius Lundby. - Dette er en meget viktig gruppe som sørger for at vi får en flott ramme og et godt tilbud til både spillere, dommere og publikum.

Styret er svært takksomme for at folk stiller opp og støtter jobben rundt laget.

Klare for NM-kvalifisering

Norges Fotballforbund har presentert lagene som skal spille kvalifisering for NM kommende vår, og der er Engerdal et av lagene for første gang på lang tid. Sikkert mellom 30 og 40 år siden. Første kvalifiseringsrunde går 21. mars, og andre kvalifiseringsrunde går 4. april. Oppsett for kampene kommer i slutten av januar.

I Indre Østland fotballkrets er følgende direkte kvalifisert til første ordinære runde: Ham-Kam, Kongsvinger, Raufoss, Nybergsund, Elverum og Brumunddal.

Følgende skal spille kvalifisering: Valdres, Lillehammer, Flisa, Redalen, Gjøvik/Lyn, Løten, Ottestad, Gran Kolbu/KK, Faaberg, Follebu, Storhamar, Moelv og Engerdal.

http://www.fotball.no/turneringer/nm-menn/2017/disse-lagene-spiller-nm-i-2018/

Bilde fra hjemmekampen mot Moelv i sommer.

Endelig er det offisielt! Klubben undersøkte kriterier allerede før sommerferien 2017, da ambisjoner og målsetting måtte oppjusteres etter en fantastisk juni måned.

Vi regnet oss frem til at vi måtte havne blant de 4 første førstelagene i vår avdeling i 2017, for å sikre Cupkvalik våren 2018, men at å plassere seg som femte beste lag og kunne gi oss muligheter

Med fasiten i hånden, lagenes skjebne fra vår avdeling på 2017:
1. OTTESTAD vant serien og rykket opp til 3.divisjon, på tross av at vi spilte 2 x 2-2 mot de, og er følgelig klar for cupkvalik. 2. Kongsvinger 2: Kun førstelag får spille cup. 3. Ham-Kam 2: Kun førstelag får spille cup. 4. STORHAMAR: Cupklare som andre lag. 5. MOELV: Cupklare som tredje lag. 6. Engerdal: CUPKLARE som fjerde lag. 7. Sander: Ble altså ikke klare som femte beste lag. 8. Trysil: Ingen cup på rivalene i sør.

Mot disse 3 lagene spilte Engerdal 6 kamper på 2017; 2 seire (begge mot Moelv), 2 uavgjorte (begge mot Ottestad) og 2 tap (begge mot Storhamar). Videre er følgende 5 lag klare fra naboavdelingen på 2017;

LØTEN (opp til 3. divisjon), GRAN, KOLBU/KK, FAABERG og FOLLEBU. De 2 sistnevnte lag vil for øvrig Engerdal møte i seriespill på 2018.

Altså ett ekstra lag fra denne avdelingen pga at Follebu tok flere poeng i snitt pr kamp enn Sander på 2017, som for øvrig ble trent av de lokale kjenningene Knut Nordnes og Arnfinn Engerbakk.

Videre vil alle tredjedivisjonslag fra Indre Østland Fotballkrets være potensielle motstandere i kvalik, samt 3 stk lag som rykket ned fra tredje til fjerde;

GJØVIK/LYN (3.), VALDRES (3.), FLISA (4.), LILLEHAMMER (4.) og REDALEN (4.) Døla vil i seriespill på 2018 møte Flisa og Lillehammer.

Dette gir til sammen 14 lag i første kvalikrunde 2018, altså 7 oppgjør. Dette gir videre at det kun er 7 lag fra Indre Østland i en eventuell andre kvalikrunde, slik at ett lag fra kretsen må møte ett lag fra en nabokrets.

I første ordinære runde av cupen kommer eliteserieklubbene inn, og følgelig også alle storkanoner fra vår egen krets; Ham-Kam, Kongsvinger, Raufoss, Nybergsund, Elverum og Brumunddal.

Totalt 20 lag får altså representere Hedmark og Oppland i cupen på 2018, og "lille Engerdar'n" er altså så privilegerte å være 1 av disse 20 lagene. Første kvalikrunde skal for øvrig være avviklet allerede innen 21.03.18 - Vi glær øss!

- Stafett er stafett og cup er cup, hvor langt kommer Askeladden i eventyret denne gangen?

Bildet: Ullevaal stadion. Erik Brenden og Lillestrøm ble cupmestere i 2017. Hvor langt på veien til Ullevaal kommer askeladd Engerdal i 2018 - Vi glær øss!

Inntektskomiteen er på plass

Da er inntektskomitéen fulltallige.
Annbjørn Nesheim (Leder), Bente Sæther, Odd Helge Nesheim og Helge Egil Stengrundet
Flott at folk er positive og stiller opp for laget, sier leder i sportslig utvalg Arne Lund.

Nok en førjuls presang (Nok en flott signering)

Engerdal har signert Per Thomas Lokholt fra Trysil FK, og har fått sin andre store signering fra rivalen.

Dette er nok en meget viktig signering for klubben, enda en sterk tilvekst til en allerede god tropp. - Dette er førjulsgaver! sier leder i sportslig utvalg Arne Lund.

Per Thomas er 27 år gammel, og har spilt ett år for Østre Trysil, og elleve år for Trysil.
I løpet av disse 11 årene spilte han nesten alle kampene, så det er en meget erfaren spiller vi her har kapret.

Hvorfor valgte du Engerdal?
- Jeg følte at det var på tide å prøve noe helt nytt!
Ettersom jeg kjenner mange på Engerdal, så var vel valget ganske greit, sier Per Thomas.

Hovedtrenerens ord / presentasjon av spilleren:
Lokholt er en treningsvillig, råsterk og rask kar - som også har god pasningslabb og enorm vinnervilje.
Han er i sin beste alder, og er veldig lysten på denne nye utfordringen.

Per Thomas er Jøddøl som meg, Vi spilte sammen i TFK, men jeg har fremfor alt hatt mange tøffe dueller med ham de senere årene. Han som dødsback, jeg som spiss med begrenset fintereportoar - ble det til at jeg gjerne søkte motsatt back eller stoppere under matchene, da P2 både er rask sterk og kompromissløs. og jeg dermed fikk utnyttet egne spisskompetanser dårlig i dueller med ham. P2 kan vise seg å bli en virkelig hit, på tross av lite fotball det seneste året. Alt er opp til Per Thomas selv. Men han vil virkelig kunne slå til både som back og spiss.

De siste signeringene og oppkjøringen vil vise hvordan vi skal få utnyttet P2 best til sommeren, og han sjøl bestemmer nøyaktig hvor godt "comebacket" skal bli etter ett år med lite fotball. Vi har stor tru på en P2 i sin beste alder og er utrolig glade for at han har valgt å hjelpe øss tell å ta nye steg i årets sesong, sier Kim Arne Enger som sammen med sportslig utvalg har lagt ned mange timer for å få puslespillet stall 2018 på plass.

Vi ønsker Per Thomas Lokholt hjertelig velkommen til Døla!

Engerdal med stor signering!

Engerdal har signert Tor Arne Rønningen fra Trysil FK. Tor Arne er en sterk tilvekst til en allerede sterk gjeng med spillere. Det er sundt med nye impulser i en gruppe, for at gruppa skal kunne utvikle seg enda mer, og bli enda sterkere

- Dette er en meget viktig signering, og en vi setter stor pris på, Tor Arne har kanskje vært Trysils beste spiller de siste sesongene, sier Arne Lund i sportslig utvalg. Sportslig utvalg jobber hardt videre med signeringer, for at vi skal ha ett slagkraftig lag i fjerde divisjon sesongen som kommer, tilføyer Geir Moen

Bildet: En strålende fornøyd Geir Moen etter å ha fått signaturen til Tor Arne Rønningen.

Tor Arne er 24 år gammel, og har spilt for Nybergsund, Trysil og Nord Osen før han nå skal ikle seg Engerdals drakta. De siste seks sesongene (og totalt mellom 10 og12) har Tor Arne spilt for Trysil.

Hvorfor valgte du Engerdal?
- Valgte Engerdal på grunn av at jeg ville prøve noe nytt. Da føler jeg at Engerdal passer meg veldig godt. Virker som det er et bra opplegg rundt klubben, og at de har en bra og trivelig spillerstall.
Og ikke minst ser jeg frem til å spille foran et veldig bra publikum, sier Tor Arne.

Hovedtrenerens ord/ presentasjon av spilleren:
Tor Arne har mange gode kvaliteter: Sterk kapasitet/motor, kommer på gode offensive initiativ. har fart i kroppen, er god med ball og er målfarlig, Sier Kim Arne Enger.
Dette er mange gode kvaliteter som vi vil finsikte nærmere. Jeg har vært nysgjerrig på Tor Arne lenge. Jeg synes det var rart at han aldri fikk muligheten i Nybergsund. - Den gang som back,
her kan han fortsatt fint benyttes, men vil trolig aller helst bekle en plass på midtbanen, hvor han har gjort seg sterkt bemerket for TFK gjennom mange år.

Vi er utrolig stolte over, og glade for at Tor Arne velger oss på 2018, og vi håper han ikke vil angre ett sekund! Tor Arne er en spiller som kan være med å løfte øss ett ønskelig hakk opp, avslutter Enger.

Vi ønsker Tor Arne Rønningen hjertelig velkommen til klubben.

Hjertestarter overrakt til fotballgruppa.


Solvår Svendsen fra Drevsjø sanitetsforening overrekker hjertestarter til fotballgruppas sportslige leder Arne Lund.

- Dette er en stor og betryggende gave til klubben og til alle som er på kamper, sier Arne Lund

Nunez har signert kontrakt med Døla for 2018


Christofer Nunez fortsetter for Døla! - Jeg gleder meg veldig til å bidra i sesongen som kommer, sier Nunez.
Nok en viktig brikke er da på plass i puslespillet "Stall 2018". Nunez bidrar med blant annet rutine, arbeidskapasitet, engasjement og ett voldsomt skuddbein. Christofer leverte mange gode kamper i 2017, og vi gleder oss over at vi har han med oss også i 2018.

Christofer står bokført med ett mål på 37 kamper, så langt for Engerdal. 15 av disse kampene kom i 2017. 12 av dem fra start. Nunez leverte 4 assist, og at han endte med smultering i målprotokollen er nesten uforståelig, noen klasseredninger har blitt tatt frem mot Christofers kanon-kuler. Spesielt keeperen til Kongsvinger 2 hadde en enorm redning på Heggeriset stadion.

Tepas hovedsponsor også i 2018

Tepas har på ny gått inn som hovedsponsor for oss. Det betyr veldig mye, og er med på å sikre at vi kan ha det samme tilbudet til våre unge aktive gutter som kjemper i øverste sjikt i 4. divisjon også i 2018. Vi vil gjøre alt vi kan for å profilere bedriften positivt og prestere bra sportslig også i 2018, sier leder i sportslig utvalg Arne Lund.

Her er link til Tepas sin hjemmeside: http://tepas.no/

Grunnpilar har signert for Døla

Ola Lund har signert kontrakt med Døla for 2018 sesongen. Ola står så langt med 26 scoringer på 108 kamper. I 2017 scoret Lund 2 mål på 16 kamper for Sportsklubben.

- Ola er en kolosalt viktig brikke mot 2018! En av grunnpilarene, som har vært med fra starten av.
Han vet hva som skal til, og er villig til å blø for klubben. Dette er gode nyheter for alle som er glade i Engerdalsfotballen, sier hovedtrener Kim Arne Enger.

Trofaste sponsorer med videre

Så langt har åtte av fjorårets medlemmer i Dølaklubben signert ny avtale for 2018.
Dette er meget viktig, og vi oppfordrer både spillere og publikum om å støtte opp om våre samarbeidspartnere.

Salget er slett ikke ferdig, men vi er godt i gang - og har møtt stor velvilje i markedet. I tillegg har vi også signert flere andre sponsorer som ikke er like tungt inne som de som er medlemmer av Dølaklubben.

Følgende er medlemmer av Dølaklubben for 2018
Trysil Byggsystem
Marikroken Seteropplevelser
Alvdal og Tynset Sport
Coop Byggmix
Advokat Hveberg
Vekstra Engerdal
Opsis
Coop Mega

Keeperfantom med også i 2018

Jørn André Lillestu har resignert med Døla. - En ny meget viktig signering. En utmerket sisteskanse med veldig god teknikk. Jørnsen har veldig god dialog med medspillere, og har meget gode sweeperegenskaper, sier Geir Moen fra sportslig utvalg.

Jørnsen har 37 mål på 103 kamper så langt for Engerdal Sportsklubb Fotball. Gode keepere vokser ikke på trær, så det er veldig gledelig Jørn Andre gnur på minst en sesong til.

Johan Opgård er klar for ny sesong med Døla!

Johan Opgård fortsetter for Engerdal fotball også sesongen 2018. Opgård var en viktig spiller i 2017, hvor han spilte 18 av 20 kamper, 15 av disse fra start. Vi er veldig glade for at Johan fortsetter hos oss.
- Johan er en herlig kar som alltid gir alt for laget. Han er anvendelig og kan bekle flere posisjoner. Han spilte mest back, men kan også spille midtstopper og Johan hadde også ett godt innhopp på kanten. Så dette er en god og viktig signering for oss, sier assistent trener Cato Kjeldstad

Stor takk til Drevsjø Sanitetsforening

Drevsjø Sanitetsforening har gitt Sportsklubben en kjempeflott gave, som vi setter meget stor pris på. Det er en hjertestarter av typen Telefunken HR 1, som koster omkring 12.000 kroner.

Landsforeningen for Hjerte og Lungesyke (LHL) har valgt denne hjertestarteren til sine 270 lokallag, og ca. 45.000 medlemmer over hele Norge. Det håper vi er ett tegn på kvalitet og sikkerhet, sier sportslig leder Arne Lund
- Dette er med på å gi ytterligere sikkerhet for både spillere, dommere, arrangører og publikum. Det eneste vi trenger foran kommende sesong, er å få en del personer til å skolere seg for å kunne bruke den på en trygg måte. Selv om det følger en enkel og grei bruksanvisning med. Men vi vet også at det finnes folk blant vårt publikum som har kurs i dette fra før, sier Lund

Årsmøte i Engerdal Sportsklubb Fotballgruppa

Avholdes i Fjellvang Drevsjø
Onsdag 22. november 2017 klokken 19.00

Sakliste:
1. Åpning
2. Årsmelding Yngres
3. Årsmelding Damelaget
4. Årsmelding A-lag
5. Regnskap yngres
6. Regnskap damelag
7. Regnskap a-lag
8. Valg av leder for gruppa
9. Valg av sportslig utvalg (styre) yngres
10. Valg av sportslig utvalg (styre) damelaget
11. Valg av sportslig utvalg (styre) a-laget
12. Valg av valgkomite
13. Budsjett yngres for 2018
14. Budsjett damelaget 2018
15. Budsjett a-laget 2018
16. Arbeidsplan yngres
17. Arbeidsplan damelaget
18. Arbeidsplan a-laget
19. Innkomne saker

Avdelingsoppsett for 4. divisjon 2018

Engerdal spiller i 4. divisjon avdeling 2 mot disse motstanderne:
Follebu
Faaberg
Lillehammer
Furnes
HamKam 2
Ridabu
Trysil
Flisa
Kongsvinger 2
Eidskog
Sander

5 av lagene var vi i avdeling med i 2017 (HamKam2, Kongsvinger 2, Trysil Sander og Eidskog)
Lokaloppgjørene mot Trysil blir store oppgjør også i 2018.
Gjensyn med Gjemselund og Briskeby. - samt Eidskog.

Black River Park er ett herlig navn på en fotballbane, dit skal vi og bryne oss på Ridabu.
Stampesletta (Lillehammer) og ærverdige Jorekstad (Faaberg) blir andre stadioner vi skal besøke.

Lillehammer og Flisa rykket ned fra 3. divisjon - Mens Furnes er nyopprykket fra sin 5. divisjonsavdeling. Dette ligger an til mye fotballmorro, og mange gode kamper og se på for fotballentusiastiske hedmarkinger.

Her er lagene som ble satt opp i 4. div avdeling 1:
Redalen (Ned fra 3.div) Gjøvik Lyn 2, Nordre Land, Søndre Land (Opp fra 5.) Raufoss 2 (Ned fra 3.) Toten, Kolbu KK, Gran, Moelven, Brummunddal 2, MBK Domkirkeodden og Storhamar

Forsvarsbauta har signert ny kontrakt

Tommy Nygård har signert ny kontrakt med Døla, for 2018 sesongen. Nygård spilte 15 kamper for Engerdal denne sesongen.
- Det blir ikke lett for motstanderne våre i fjerdedivisjon fremover, vi har signert en bauta i forsvaret vårt, Tommy var nesten umulig og passere, og vi er veldig glade for at han fortsetter hos oss, sier Geir Moen fra sportslig utvalg.

Østvang brødrene fortsetter for Døla!

Årets kaptein Sondre Østvang, og hans bror - Visekaptein Marcus Østvang har signert kontrakt for 2018 sesongen. Sondre spilte samtlige minutter av årets sesong, fikk 20 kamper og 1 mål. Totalt står den upasserbare Sholle bokført med 125 kamper og 8 mål for Døla

Marcus var uheldig og brakk tåa borte mot Sander tidlig i sesongen, men kom sterkt tilbake, og fikk 12 kamper og 5 mål denne sesongen. I tillegg gjorde Battis en god jobb som materialforvalter. Totalt har den energiske terrieren 119 kamper og 24 mål for klubben

- Dette er to nye supersigneringer, sier Geir Moen i sportslig utvalg strålende fornøyd.

Marcus fortsetter også i Teamet.

Nok en viktig rolle er besatt i laglederteamet
- Sist men ikke minst er Marcus Østvang, klar for en ny periode som materialforvalter. Da begynner alle brikker å falle på plass, og vi kan se mot en tidlig start på sesongen i mars, med cupkvalifisering for veien til Ullevål, Sier Arne Lund.

Bildet: Marcus Østvang fortsetter i sin rolle som materialforvalter.

Samme trenerduo har signert

Fotballgruppa er veldig glad og fornøyd med å ha sikret seg samme trenerduo i et nytt år. Det sier Arne Lund i sportslig utvalg
- For oss er det viktig at det gode arbeidet videreføres, og vi har tro på at det kan bli enda bedre nå, da begge har lært mye gjennom den gode sesongen som har vært. I tillegg er dette et godt signal til både spillergruppa og alle som jobber rundt laget.
- Vi fikk vårt førstevalg, og det er kjempebra. Da kan vi jobbe videre med de andre sportslige oppgavene, sier Lund

Bildet: Hovedtrener Kim Arne Enger (Til høyre) og assistent trener Cato Kjeldstad signerer.

Lagledere fortsetter
I tillegg er de samme lagledere klare for neste sesong. Jon Bakken og Bjørn Lillestu står for den største rutinen rundt laget, og har gjort en god jobb gjennom flere år.
- Enda en meget viktig oppgave for neste sesong er på plass, og vi kunne neppe fått noen bedre, sier Lund.

Bilder: Jon Bakken og Bjørn Lillestu fortsetter i sine laglederroller også i 2018.

Vi er ett Team, sier Kim Arne, Lagleder-teamet møtes en av de nærmeste dagene - Vi kommer tilbake med noen kommentarer etter det møtet, sier den ny-signerte hovedtreneren.

Åtte spillere med 100% treningsfremmøte i oktober.

Hele åtte spille var på alle øktene i oktober. I innspurten av en lang sesong, med jakt og kulde og i tillegg kanskje litt mette av fotball, så er dette så viktig for å holde det oppe helt inn.
Her er spillerne med 100%: Ola Lund, Eivind Nordsveen, Vincent Ager Gjermunds, Vetle Engerbakk Moren, Sigurd Nesheim Bekk, Tommy Nygård, Bjørn Lillestu og Jørn André Lillestu

Toppscoreren har signert ny kontrakt

John Hallgeir Lillestu har signertkontrakt med Engerdal fotball.
John har scoret 62 mål på 103 kamper for Døla. Med det ligger han som nummer to på toppscorerlista, med kun Helge Sandbakk foran seg. Denne sesongen ble han lagets toppscorer med 13 mål på 18 kamper.

- Dette er en av våre viktigste støttespillere, og han er uhyre viktig for laget. Han var også lagets toppscorer i år, og vi ser frem til å se han i aksjon også neste sesong, sier sportslig leder ArneLund

Lovende unggutt forlenger med Døla


Sigurd Nesheim Bekk har signert kontrakt med Engerdal for 2018 sesongen.
Så langt har han 38 kamper og ett mål for Døla. 14 av kampene kom denne sesongen.
- Det er viktig at de unge vil være med videre, Det er fremtiden til klubben, seier sportslig leder Arne Lund.

Tre spillere med 100% oppmøte i september


Gutta krutt! Magnus Lagmannsveen, Ola Lund og Jørn André Lillestu har vært på samtlige økter i september måned. Det nærmer seg slutten av årets sesong, men det er viktig og holde trøkket oppe helt inn.

Eivind Nordsveen har signert ny kontrakt med Døla

Eivind Nordsveen har signert for 2018 sesongen, og fortsetter hos Døla.
Eivind står pr.dato bokført med 63 kamper og to mål for Engerdal. 8 av kampene er fra inneværende sesong. Alle som var tilstede husker hans utligning og elleville feiring mot Ottestad på Heggeriset stadion. Vi er glade for å ha med oss Eivind videre.

Martin Frederiksen Tøraasen til Just IL

Martin Frederiksen Tøraasen er student i Kristiandsand, og har funnet seg en klubb der.
Just IL er Tøraasens nye klubb. Martin fikk 6 kamper for Døla denne sesongen.Han noterte seg for ett mål og en assist.totalt har han tre mål på 17 kamper i vår røde drakt.
Vi ønsker Martin og Just lykke til i sesonginnspurten.

Vincent Ager Gjermunds har signert ny kontrakt


Vincent Ager Gjermunds har signert ny kontrakt med Døla, og blir og finne i rød drakt på Heggeriset stadion også i 2018 sesongen. Vincent står bokført med 22 kamper og fem mål for Engerdal. Årets sesong har den talentfulle unggutten slitt en del med skader. Han har seks kamper og har bidratt med to målgivende. Vi er veldig glade for at Vincent blir med oss videre.

Martin Monssen Moen har signert ny kontrakt.

Martin Monssen Moen har signert ny kontrakt med Døla, Han står bokført med 25 kamper og ni mål for klubben. I inneværende sesong har han fem mål på seks kamper. En sesong hvor militærtjeneste i hans majestets garden, har ført til lite fotball og få kamper for spilleren som kan spille både midtstopper og spiss. Dette blir nesten som en ny signering og regne foran 2018 sesongen. Vi er veldig glade for å ha med Martin videre i Engerdal.

Engerdal sportsklubb søker om tilskudd til hjertestarter

Styret har vedtatt at det søkes om tilskudd til hjertestarter fra Drevsjø sanitetsforening. Vedlagt ligger kopi av søknaden.

Engerdal Sportsklubb

Fotballgruppa v/Arne Lund

Engerdalsveien 151, 2440 Engerdal9. september 2017

Drevsjø Sanitetsforening

V/Solvår Svendsen

2443 DREVSJØ

Sønknad om hjertestarter:

Gjennom et engasjert publikum er det bedt om at fotballgruppa skaffer til veie en hjertestarter til bruk ved fotballbanen i Heggeriset, som er klubben hovedstadion.

Dette ble aktualisert etter medieoppslag som viste at en ung spiller ble reddet av dette i Løten for et år siden.

Som kjent spiller både damelaget, herrelaget og flere yngres lag sine kamper i Heggeriset, der vi også har klubbhus, garderober og den slags. Mange treninger gjennomføres også der.

Hver hjemmekamp samles opp mot 300 personer på det meste, inkludert arrangør, spillere, dommer, trener, ledere og publikum. Anslagsvis er det samlet 6.000 til 7.000 personer-besøke ved anlegget i året. Derfor ser vi helt klart et behov for å kunne stille en slik sikkerhet til disposisjon for alle som er der, og spesielt under kamper og trening.

Derfor søker vi nå deres forening om en slik gave til idretten og de unge håpefulle i klubben og kommunen vår, men også for vårt trofaste og viktige publikum.

Med vennlig hilsen

Arne Lund

(Sportslig leder)


Vidar Brenna har signert for Engerdal

Vidar Brenna har signert for Engerdal. Han kommer fra spill i svenske Idre-Særna.
Den hardt arbeidende midtbanespilleren har 55 kamper og ni scoringer fra tidligere opphold hos Døla. Vi er glade for å ha Brenna tilbake, og ønsker han velkommen i Døla-gjengen.

Tre med 100% oppmøte i august

Lagets yngstemann Sigurd Nesheim Bekk, lagets eldstemann Bjørn Lillestu og 1