Menu

Stor takk til Drevsjø Sanitetsforening

Drevsjø Sanitetsforening har gitt Sportsklubben en kjempeflott gave, som vi setter meget stor pris på. Det er en hjertestarter av typen Telefunken HR 1, som koster omkring 12.000 kroner.

Landsforeningen for Hjerte og Lungesyke (LHL) har valgt denne hjertestarteren til sine 270 lokallag, og ca. 45.000 medlemmer over hele Norge. Det håper vi er ett tegn på kvalitet og sikkerhet, sier sportslig leder Arne Lund
- Dette er med på å gi ytterligere sikkerhet for både spillere, dommere, arrangører og publikum. Det eneste vi trenger foran kommende sesong, er å få en del personer til å skolere seg for å kunne bruke den på en trygg måte. Selv om det følger en enkel og grei bruksanvisning med. Men vi vet også at det finnes folk blant vårt publikum som har kurs i dette fra før, sier Lund

Årsmøte i Engerdal Sportsklubb Fotballgruppa

Avholdes i Fjellvang Drevsjø
Onsdag 22. november 2017 klokken 19.00

Sakliste:
1. Åpning
2. Årsmelding Yngres
3. Årsmelding Damelaget
4. Årsmelding A-lag
5. Regnskap yngres
6. Regnskap damelag
7. Regnskap a-lag
8. Valg av leder for gruppa
9. Valg av sportslig utvalg (styre) yngres
10. Valg av sportslig utvalg (styre) damelaget
11. Valg av sportslig utvalg (styre) a-laget
12. Valg av valgkomite
13. Budsjett yngres for 2018
14. Budsjett damelaget 2018
15. Budsjett a-laget 2018
16. Arbeidsplan yngres
17. Arbeidsplan damelaget
18. Arbeidsplan a-laget
19. Innkomne saker

Avdelingsoppsett for 4. divisjon 2018

Engerdal spiller i 4. divisjon avdeling 2 mot disse motstanderne:
Follebu
Faaberg
Lillehammer
Furnes
HamKam 2
Ridabu
Trysil
Flisa
Kongsvinger 2
Eidskog
Sander

5 av lagene var vi i avdeling med i 2017 (HamKam2, Kongsvinger 2, Trysil Sander og Eidskog)
Lokaloppgjørene mot Trysil blir store oppgjør også i 2018.
Gjensyn med Gjemselund og Briskeby. - samt Eidskog.

Black River Park er ett herlig navn på en fotballbane, dit skal vi og bryne oss på Ridabu.
Stampesletta (Lillehammer) og ærverdige Jorekstad (Faaberg) blir andre stadioner vi skal besøke.

Lillehammer og Flisa rykket ned fra 3. divisjon - Mens Furnes er nyopprykket fra sin 5. divisjonsavdeling. Dette ligger an til mye fotballmorro, og mange gode kamper og se på for fotballentusiastiske hedmarkinger.

Her er lagene som ble satt opp i 4. div avdeling 1:
Redalen (Ned fra 3.div) Gjøvik Lyn 2, Nordre Land, Søndre Land (Opp fra 5.) Raufoss 2 (Ned fra 3.) Toten, Kolbu KK, Gran, Moelven, Brummunddal 2, MBK Domkirkeodden og Storhamar

Forsvarsbauta har signert ny kontrakt

Tommy Nygård har signert ny kontrakt med Døla, for 2018 sesongen. Nygård spilte 15 kamper for Engerdal denne sesongen.
- Det blir ikke lett for motstanderne våre i fjerdedivisjon fremover, vi har signert en bauta i forsvaret vårt, Tommy var nesten umulig og passere, og vi er veldig glade for at han fortsetter hos oss, sier Geir Moen fra sportslig utvalg.

Østvang brødrene fortsetter for Døla!

Årets kaptein Sondre Østvang, og hans bror - Visekaptein Marcus Østvang har signert kontrakt for 2018 sesongen. Sondre spilte samtlige minutter av årets sesong, fikk 20 kamper og 1 mål. Totalt står den upasserbare Sholle bokført med 125 kamper og 8 mål for Døla

Marcus var uheldig og brakk tåa borte mot Sander tidlig i sesongen, men kom sterkt tilbake, og fikk 12 kamper og 5 mål denne sesongen. I tillegg gjorde Battis en god jobb som materialforvalter. Totalt har den energiske terrieren 119 kamper og 24 mål for klubben

- Dette er to nye supersigneringer, sier Geir Moen i sportslig utvalg strålende fornøyd.

Marcus fortsetter også i Teamet.

Nok en viktig rolle er besatt i laglederteamet
- Sist men ikke minst er Marcus Østvang, klar for en ny periode som materialforvalter. Da begynner alle brikker å falle på plass, og vi kan se mot en tidlig start på sesongen i mars, med cupkvalifisering for veien til Ullevål, Sier Arne Lund.

Bildet: Marcus Østvang fortsetter i sin rolle som materialforvalter.

Samme trenerduo har signert

Fotballgruppa er veldig glad og fornøyd med å ha sikret seg samme trenerduo i et nytt år. Det sier Arne Lund i sportslig utvalg
- For oss er det viktig at det gode arbeidet videreføres, og vi har tro på at det kan bli enda bedre nå, da begge har lært mye gjennom den gode sesongen som har vært. I tillegg er dette et godt signal til både spillergruppa og alle som jobber rundt laget.
- Vi fikk vårt førstevalg, og det er kjempebra. Da kan vi jobbe videre med de andre sportslige oppgavene, sier Lund

Bildet: Hovedtrener Kim Arne Enger (Til høyre) og assistent trener Cato Kjeldstad signerer.

Lagledere fortsetter
I tillegg er de samme lagledere klare for neste sesong. Jon Bakken og Bjørn Lillestu står for den største rutinen rundt laget, og har gjort en god jobb gjennom flere år.
- Enda en meget viktig oppgave for neste sesong er på plass, og vi kunne neppe fått noen bedre, sier Lund.

Bilder: Jon Bakken og Bjørn Lillestu fortsetter i sine laglederroller også i 2018.

Vi er ett Team, sier Kim Arne, Lagleder-teamet møtes en av de nærmeste dagene - Vi kommer tilbake med noen kommentarer etter det møtet, sier den ny-signerte hovedtreneren.

Åtte spillere med 100% treningsfremmøte i oktober.

Hele åtte spille var på alle øktene i oktober. I innspurten av en lang sesong, med jakt og kulde og i tillegg kanskje litt mette av fotball, så er dette så viktig for å holde det oppe helt inn.
Her er spillerne med 100%: Ola Lund, Eivind Nordsveen, Vincent Ager Gjermunds, Vetle Engerbakk Moren, Sigurd Nesheim Bekk, Tommy Nygård, Bjørn Lillestu og Jørn André Lillestu

Toppscoreren har signert ny kontrakt

John Hallgeir Lillestu har signertkontrakt med Engerdal fotball.
John har scoret 62 mål på 103 kamper for Døla. Med det ligger han som nummer to på toppscorerlista, med kun Helge Sandbakk foran seg. Denne sesongen ble han lagets toppscorer med 13 mål på 18 kamper.

- Dette er en av våre viktigste støttespillere, og han er uhyre viktig for laget. Han var også lagets toppscorer i år, og vi ser frem til å se han i aksjon også neste sesong, sier sportslig leder ArneLund

Lovende unggutt forlenger med Døla


Sigurd Nesheim Bekk har signert kontrakt med Engerdal for 2018 sesongen.
Så langt har han 38 kamper og ett mål for Døla. 14 av kampene kom denne sesongen.
- Det er viktig at de unge vil være med videre, Det er fremtiden til klubben, seier sportslig leder Arne Lund.

Tre spillere med 100% oppmøte i september


Gutta krutt! Magnus Lagmannsveen, Ola Lund og Jørn André Lillestu har vært på samtlige økter i september måned. Det nærmer seg slutten av årets sesong, men det er viktig og holde trøkket oppe helt inn.

Eivind Nordsveen har signert ny kontrakt med Døla

Eivind Nordsveen har signert for 2018 sesongen, og fortsetter hos Døla.
Eivind står pr.dato bokført med 63 kamper og to mål for Engerdal. 8 av kampene er fra inneværende sesong. Alle som var tilstede husker hans utligning og elleville feiring mot Ottestad på Heggeriset stadion. Vi er glade for å ha med oss Eivind videre.

Martin Frederiksen Tøraasen til Just IL

Martin Frederiksen Tøraasen er student i Kristiandsand, og har funnet seg en klubb der.
Just IL er Tøraasens nye klubb. Martin fikk 6 kamper for Døla denne sesongen.Han noterte seg for ett mål og en assist.totalt har han tre mål på 17 kamper i vår røde drakt.
Vi ønsker Martin og Just lykke til i sesonginnspurten.

Vincent Ager Gjermunds har signert ny kontrakt


Vincent Ager Gjermunds har signert ny kontrakt med Døla, og blir og finne i rød drakt på Heggeriset stadion også i 2018 sesongen. Vincent står bokført med 22 kamper og fem mål for Engerdal. Årets sesong har den talentfulle unggutten slitt en del med skader. Han har seks kamper og har bidratt med to målgivende. Vi er veldig glade for at Vincent blir med oss videre.

Martin Monssen Moen har signert ny kontrakt.

Martin Monssen Moen har signert ny kontrakt med Døla, Han står bokført med 25 kamper og ni mål for klubben. I inneværende sesong har han fem mål på seks kamper. En sesong hvor militærtjeneste i hans majestets garden, har ført til lite fotball og få kamper for spilleren som kan spille både midtstopper og spiss. Dette blir nesten som en ny signering og regne foran 2018 sesongen. Vi er veldig glade for å ha med Martin videre i Engerdal.

Engerdal sportsklubb søker om tilskudd til hjertestarter

Styret har vedtatt at det søkes om tilskudd til hjertestarter fra Drevsjø sanitetsforening. Vedlagt ligger kopi av søknaden.

Engerdal Sportsklubb

Fotballgruppa v/Arne Lund

Engerdalsveien 151, 2440 Engerdal9. september 2017

Drevsjø Sanitetsforening

V/Solvår Svendsen

2443 DREVSJØ

Sønknad om hjertestarter:

Gjennom et engasjert publikum er det bedt om at fotballgruppa skaffer til veie en hjertestarter til bruk ved fotballbanen i Heggeriset, som er klubben hovedstadion.

Dette ble aktualisert etter medieoppslag som viste at en ung spiller ble reddet av dette i Løten for et år siden.

Som kjent spiller både damelaget, herrelaget og flere yngres lag sine kamper i Heggeriset, der vi også har klubbhus, garderober og den slags. Mange treninger gjennomføres også der.

Hver hjemmekamp samles opp mot 300 personer på det meste, inkludert arrangør, spillere, dommer, trener, ledere og publikum. Anslagsvis er det samlet 6.000 til 7.000 personer-besøke ved anlegget i året. Derfor ser vi helt klart et behov for å kunne stille en slik sikkerhet til disposisjon for alle som er der, og spesielt under kamper og trening.

Derfor søker vi nå deres forening om en slik gave til idretten og de unge håpefulle i klubben og kommunen vår, men også for vårt trofaste og viktige publikum.

Med vennlig hilsen

Arne Lund

(Sportslig leder)


Vidar Brenna har signert for Engerdal

Vidar Brenna har signert for Engerdal. Han kommer fra spill i svenske Idre-Særna.
Den hardt arbeidende midtbanespilleren har 55 kamper og ni scoringer fra tidligere opphold hos Døla. Vi er glade for å ha Brenna tilbake, og ønsker han velkommen i Døla-gjengen.

Tre med 100% oppmøte i august

Lagets yngstemann Sigurd Nesheim Bekk, lagets eldstemann Bjørn Lillestu og 100%treningsfremmøte gjengangeren Ola Lund var på alle treningene i august måned. Herlig karer.

Gjestespillere fra Trysil G 14

Fire engerdøler er med Trysil g-14 lag denne sesongen. i samarbeid med deres trener Jan Erik Ås har vi blitt enige om at de skal være med Engerdals A-lag på tre økter denne høsten. Da får de se litt hva som kreves på senior-nivå, samtidig som vi får sett hva som bor i gutta. Engerdal har også ett G-14 lag, også her kommer noen til å få tilbud om og være gjestespillere i høst - her er det kapteinen selv Sondre Østvang sammen med Hans Østmo som er trenere, og som da blir med og plukker kandidater.

Fjorten med 100% oppmøte i juli

Gutta fikk en velfortjent pust i bakken, med fotballferie - etter god innsats i vårsesongen.
Vi rakk likevel noen økter, og det var fjorten spillere som møtte opp hundre prosent.
Det var: Johan Opgård, Ola Lund, Sondre Østvang, Eivind Nordsveen, Joachim Skogheim, Martin Frederiksen Tøraasen, Marcus Østvang, John Hallgeir Lillestu, Birk Viljar Hagen Jensvoll, Sigurd Lia Hovde, Magnus Lagmannsveen, Vetle Engerbakk Moren, Knut Erik Eriksen og Tommy Nygård.

Fem med 100% oppmøte i juni

Fem spillere var på samtlige treninger i juni. Felles for disse fem, er at alle har hatt god stigning i prestasjonene sine i løpet av måneden. - Dette ble det også resultater av, to seiere og en uavgjort ble det i innspurten før fotballferien.


Johan, Sondre, Joachim, Vetle og John Hallgeir med 100 % oppmøte i juni.

Stats fra vårsesongen

Døla har sanket 15 poeng.
Scoret 26, mens motstanderne har scoret 20 mot
25 spillere har fått spilletid.
20 spillere har startet en eller flere kamper.
8 spillere har scoret mål.
13 spillere har hatt målgivende pasning.
0 spillere med rødt kort, 7 har fått det gule kortet
4 spillere har startet 10 av 10 kamper.
2 spillere har over 10 målpoeng (mål+målgivende)
3 spillere har blitt kåret til Dagens Jerv (4 hjemmekamper så langt)
7 spillere har fått bilde og best karakter på Laglederbørsen
11 spillere har vært blant topp tre på børsen

Treningskamp mot Tynset er avtalt

"Mr Engerdal fotball" de senere år, Mats Lund kommer tilbake til Heggeriset stadion, mandag 31. juli med sitt lag Tynset for å spille treningskamp mot Døla. Tynset har laget ett fort Nytrømoen, (Deres hjemmebane) der de har tatt 13 av 15 mulige poeng. På bortebane har det dessverre ikke gått like bra, med fem tap og null poeng. Med 13 poeng totalt ligger Tynset på 7. plass i sin avdeling av Norsk-Tipping ligaen (3. divisjon)

Bilder:"Gamletrener" Mats Lund kommer med sitt Tynset for å måle krefter med Engerdal

Vi tenker at dette blir en fin anledning for Mats, og vise sitt lag, hva han har vært med å bygge opp i gamleklubben, og vise frem sitt nye lag for engerdølene. For Døla blir det en anledning til å måle krefter, mot ett lag som spiller en divisjon høyere i seriesystemet. Vår avdeling denne sesongen inneholder flere lag fra forrige sesongs tredje divisjon, men nå møter vi ett lag som er inne i sesong på høyere nivå. Det blir spennende og se hvordan vi biter fra oss her.

Dette er en treningskamp, før denne er det to viktige seriekamper, Begge hjemme på Heggeriset stadion. Eidskog førstkommende lørdag, før gutta får en velfortjent fotballferie. Den 28. juli er det Fart som kommer på besøk. Selvsagt er det disse kampene som er viktige, det er her vårt fokus ligger. Det er her det er poeng å spille om. - Likevel blir det hyggelig med besøk fra Tynset og Mats. Her har vi også sjansen til å gi spillere som ikke har fått mange minutter på banen så langt i år, viktig matchtrening.

Velkommen til Engerdal, Tynset. - Så håper vi at mange supportere stiller opp og lager skikkelig Engerdals ramme rundt kampen. Til ære for våre gutter, men også for den "hjemvendte sønn"

Endringer i terminlista, i forhold til kamp programmet

To kamper er endret i forhold til oppsett i kamp programmet, dette gjelder hjemmekampen mot Fart, og hjemmekampen mot Kongsvinger 2.

Fartkampen er oppsatt mandag 7. august klokken 20.00, men spilles fredag 28. juli klokken 19.00

Kampen mot Kongsvinger 2 går på samme dato som den er oppsatt, men med nytt klokkeslett for avspark. Søndag 27. august - klokkeslett for avspark er endret fra klokken 12.00, til klokken 13.00
Terminlista her på hjemmesiden er rett, så dere kan følge med på den

Hovedtreneren med kommentar til Laglederbørsen (Moelven)


Bildet: Kim Arne Enger

Kim Arne sier dette om børsen etter Moelven kampen: - Førr en laginnsats!!
Vår beste i forrige hjemmekamp, mot Trysil, var like god som vår svakeste mann fra start i går.
Ingen under 7,5 i snitt! Ett helt lag som står frem, og står opp for hverandre. I tillegg har vi spillesugne innbyttere som også bidrar godt fra benk, med innhopp.

Bildet: Hele laget stod frem mot Moelven - Skikkelig lagseier!

Dette er en sterk lagseier som man vil huske lenge, og en stor oppreising etter en skuffende hjemme premiere mot Trysil FK. Man skal nyte slikt, men man kan heller ikke suge for lenge på slike karameller. Mandag er det ny trening, og det er hele veien på trening man må legge ned grunnlaget for nye gode opplevelser sammen. - Gjennom oppmøte og innsats der.

Det er en herlig gjeng det er lett å bli glad i, både spillere og publikum. Vi håper på mange flere minnerike stunder gjennom sesongen sammen - Takk for innsats og støtte!
Vi andre i lagleder-teamet stiller oss bak disse ordene, og takker for opplevelsen vi fikk lørdag.

Hele ni spillere med 100% fremmøte i april.

Hele ni spillere har 100% fremmøte på treningene i april.
Martin Frederiksen Tøraasen, Sondre Østvang, John Hallgeir Lillestu, Magnus Lagmannsveen, Sigurd Lia Hovde, Ola Lund, Joachim Skogheim, Vetle Engerbakk Moren og Marcus Østvang.
Fantastisk bra gutter! Vi håper dette gir resultater.
Verdt å nevne at Ola Lund nå har tre måneder på rad med 100 % oppmøte, mens Sigurd Lia Hovde har vært på alle de to siste månedene.

Strålende resultat fra basaren 23.april

Det kom inn 58.000 kroner på a-lagets basar i Engerdal samfunnshus, søndag 23. april
Dette er et strålende resultat, og klubben retter en stor takk til alle som støttet oss med gevinster, loddsalg, kjøp av årer, lodd og fremmøte på basaren

Det ble trukket ut ti superfinalister (bildet over) her gikk en og en ut, mens den heldige vinneren stod igjen med hovedgevinsten på 5000 kroner.

Den heldige vinneren ble Casper Odden, som her får overrakt premien fra Liv Kveen i arrangements komitéen. Gratulerer Casper!

Kampene mot Kongsvinger 2 er endret

På grunn av usikkerhet rundt hvordan baneforholdene på Heggeriset er den 14. Mai, har klubbene blitt enige om å bytte kampene hjemme, borte. Det vil da si at vi reiser til Gjemselund og besøker KIL 2 den 14. Mai, mens vi har gleden av å ta de imot på Heggeriset stadion på høsten.

Nybergsund 2 har trukket laget.

Nybergsund Trysil 2 har trukket laget sitt, fra vår avdeling. Kampene som er satt opp mot de utgår. Dermed går vi glipp av to spennende lokaloppgjør.

To spillere med 100% treningsoppmøte i mars.

I mars måned har vi hatt hele 17 felles-treninger, mange har deltatt på nesten alle, allikevel er det to spillere som kan klappe seg litt ekstra på skuldra, etter 100% fremmøte. Sigurd Lia Hovde og Ola Lund - Herlig karer, sistnevnte hadde også 100% i februar.

Bildet: Sigurd Lia Hovde og Ola Lund

Treningsleir på Fetsund ble suksess

Fredag 17. mars vendte Engerdals A-lags gutter nesen mot Fedrelandet, og Fetsund. Dette er femte gang vi legger treningsleiren vår hit. Fet IL stiller klubbhuset sitt til disposisjon for oss. Her har vi god plass, og med kjøkkendel, div medieutganger og en flott kunstgressbane har vi alt vi trenger.

Fet viste en enorm gjestfrihet. Vi sendte over ett ønske over når vi ønsket å trene, og de ryddet plass for oss. flyttet tider på de lokale lagene. Vi gjennomførte fire gode treningsøkter. Her fikk vi prøvd ut en del ting, og vi fikk trene på stor bane.Under samlingen hadde vi en konkurranse gående. Gult mot blått. Fredag var det en oppspills-øvelse der en og en ble spilt fri, og kom alene mot keeper. Det ble svært jevnt, men gult lag dro så vidt seieren i land.

Det ble fyrt opp litt på intern chat på kvelden - dette tente nok det blå laget, for lørdag tok de virkelig igjen. De vant først bryte-konkurransen, der de to lags kapteiner satte opp sine lag tilfeldig. Duellen Sigurd Nesheim Bekk mot Tommy Nygård var kanskje ikke rettferdig. Forståelig at det er delt inn i vektklasser i bryting. - Blått lag ble for sterke og utlignet.

Neste konkurranse var også tilfeldig satt opp - Nå var det fart og retningsforandringer det gikk på.
en mot en - komme seg forbi motstanderen uten å bli stoppet, og uten å bli presset ut av banen.
Her var brødre duellen mellom Sondre og Marcus Østvang den store begivenheten. Det gikk en smule varmt for seg - og guttene fikk seg en ekstra løpetur i full sprint. Blått lag dro også denne i land med 3-1, og tok dermed ledelsen 2-1 i konkurranser.Etter to økter lørdag tok vi turen til Snarøya curlingsenter, hvor vi fikk god instruksjon og god service. Vi hadde bestilt to baner, men fikk tildelt tre, slik at vi fikk mer spilletid. Blått og gult lag ble delt inn i tre lag hver - og konkurransen fortsatte nå ute på isen. (Norges beste is)

Curling var det kun ett par av oss som hadde prøvd tidligere. Det er en teknisk sport. Skyve bevegelsen i starten er viktig for å få rett fart på steinen. Steinen skal ikke dyttes, men slippes. Når mann da også skulle legge inn skru var det ikke lett å ikke dytte steinen. - Noen tok teknikken veldig raskt. Sondre Østvang, Sigurd Nesheim Bekk og "Kong curling" Bjørn Lillestu stod frem som det beste laget, og ble tungen på vektskåla for blått lag. Curling var gøy, men også mer krevende enn antatt på forhånd. Å koste for å få steinen dit du vil var tungt.

Lørdagen ble avsluttet med quiz laget av quizmasterne John Hallgeir Lillestu, og brødreparet Eivind og Magnus Lagmannsveen. Her var det lokale, internasjonale, britiske og også praktiske spørsmål.
Noen ga læring, som vi kunne ta med oss, og prøve ut hjemme. Også her var det jevnt. Ola Lund, Kim Arne Enger, Jørn André Lillestu og Cato Kjeldstad fra gult lag vant med minst mulig margin til lag to som var blått, og dermed vant gult quizen med ett fattig poeng totalt. Blått ledet imidlertid fortsatt 3-2 før den avgjørende intern kampen søndag.

Internkampen på to ganger 15 minutter, ga topp innsats, og harde dueller. Her ble det ikke lagt noe i mellom. Dette var reell kamp-trening. Gult lag klarte og sette inn to mål i første omgang, og ledet dermed 4-3 før siste omgang. Den ble også jevn. ett mål til hvert lag - og noen store sjanser helt på tampen for de blå til å gjøre duellen uavgjort. men det ville seg ikke. Gult dro det i land, og kunne feire seieren med 5-4 totalt.

På vinnerlaget: John Hallgeir Lillestu, Ola Lund, Tommy Nygård, Marcus Østvang, Vetle Engerbakk Moren, Cato Kjeldstad, Jørn André Lillestu, Birk Viljar Hagen Jensvoll, Magnus Lagmannsveen.
og Kim Arne Enger.


Det sosiale på sånne turer, med småjuging og tull er viktig for samholdet, og spiriten. Så her har vi lagt ned godt grunnlag, både på banen med gode økter, men også utenfor banen. Vi har en herlig gjeng med spillere, som yter maks.som stiller opp for hverandre som har godt humør og glimt i øyet.. - Takk for turen karer!

Årets kapteinsteam

Sondre Østvang har fått æren av å være hærfører for Engerdal, sesongen 2017.
Med seg i kapteinsteamet har han med seg bror Marcus Østvang og John Hallgeir Lillestu.
Marcus og John Hallgeir er likestilte vise-kapteiner. Her har vi tre veldig gode spillere, som går foran med gode holdninger både på og utenfor banen.

To spillere med 100% fremmøte i februar

Ola Lund og Eivind Lagmannsveen hadde 100% treningsfremmøte i februar måned.
Februar var en god treningsmåned, selv om en del av spillerne har måttet stå over noen treninger pga. sykdom. Gjennomsnittlig har det vært 17,3 spillere pr. trening - Noe som er en økning på 1,5 fra Januar

Tommy Nygård har signert kontrakt med Engerdal

Tommy Nygård fra Rendalen, har i dag signert kontrakt for Døla. Tommy er en spiller som er sterk i dueller, og har god fart. Med han på plass har vi nå god dybde også på midtstopperplass. Nygård har spilt mest midtstopper tidligere, men har også bekledd andre posisjoner som back og sentral midtbane. Nygård har vært innom Nybergsund, men har i de senere år spilt for Tynset og Rena.


Vi ønsker Tommy hjertelig velkommen til Engerdal Sportsklubb fotball!

A-laget med Hockey-økt mandag 20. februar

Det var flere jevne omganger, men gult lag vant til sutt. Det var en del av spillerne som ikke hadde stått så mye på skøyter før, så det ble en del knall og fall. Utover i kampen ble de bare bedre og bedre. - Dette var en morsom kveld, og en fin måte å trene på da Engerdalshallen var stengt, sier Marcus Østvang


Bildet: 12 blide karer, Det ser ut som det var gøy med hockey


Vinnerlaget: Patrick Gustavsen (Gjestespiller), Joachim Skogheim, Jørn André Lillestu, Kim Arne Enger Foran: Eivind Nordsveen og Marcus Østvang.

Det var mange skeptiske meldinger på facebook, når ideen ble nevnt der, men vi kan berolige alle om at alle spillerne kom fra det i god behold. Gutta benytter også anledningen til å takke alle som bidro med å låne ut utstyr til denne kvelden. Tusen takk skal dere ha!

Komiteene er kampklare

Både inntektskomiteen, samt kamp- og arrangementskomiteen er klare til sommerens kamper. Sportslig utvalg har avviklet møte med komiteene, og optimismen råder på alle fronter. Vi håper at alle som blir spurt om å hjelpe til er velvillige overfor komiteene.

Medlem nummer ni i Dølaklubben har signert

Fjellgutta i Trysil støtter oss, og blir en viktig samarbeidspartner.
- Ekstra artig er at vår keeper fra langt tilbake i 4. divisjonstiden, Håvard Lunde husker gammelklubben, sier sportslig leder Arne Lund

Knut Erik Eriksen fortsetter i Engerdal

Veteranen Knut Erik Eriksen har signert for en ny sesong med Engerdal. Det er ikke hvilken som helst spiller som har forlenget med klubben. Han er nummer åtte både på antall kamper og på toppscorerlista på klubbens adelskalender. Knut Erik er bokført med 33 scoringer på 125 kamper. Eriksen gir stallen dybde og bidrar med rutine i en ung og fremadstormende spillergruppe

Hovedsponsor nummer tre signert

Engerdal fotball har fått signert hovedsponsor nummer tre. Det er kjempeflott!
Jølstad begravelsesbyrå Trysil & Engerdal er nå inne som en av våre store og viktige sponsorer.
Vi ser frem til et godt samarbeid - sier sportslig leder Arne Lund

Gult lag vant konkurranse-økta

Brødrene Lagmannsveen var hærførere for hvert sitt lag denne kvelden. Begge gikk offensivt ut, men det var storebror og hans gjeng som stort sett visste seg som størst - hans lag var suverene på det meste,helt til mann startet å spille vanlig fotball.

Det ble konkurrert i 10 konkurranser. Blindefotball var visstnok god underholdning for de som så på.Ellers var vi innom stafett,, firkant, crossbar-challenge, Basketgåller, Push-ups, headinger, kroppsfinter, spill med liten ball og vanlig spill.

Vi hadde med oss to små ivrige assistenter, som til og med hadde laget velkommen til trening tegning til alle før økta.


Vinnerlaget: Knut Erik Eriksen, Vincent Ager Gjermunds, Magnus Lagmannsveen, Cato Kjeldstad, Ola Lund, Vetle Engerbakk Moren

Enda en ny i Dølaklubben

Coop Mega er med i Dølaklubben, og blir en viktig bidragsyter og samarbeidspartner for klubben.
Spesielt artig da sjefen selv spilte for Døla for en del år siden

Nytt medlem av Dølaklubben

Advokatfirmaet Hveberg har også i år støttet klubben betydelig, og er inne som medlem av Dølaklubben. - Dette setter vi stor pris på, sier sportslig leder Arne Lund

Vetle Engerbakk Moren har signert

Vetle Engerbakk Moren har signert ny kontrakt med klubben, dermed er nok en lovende lokal unggutt med oss videre. Engerbakk Moren er bokført med 29 kamper og to scoringer for Engerdal.

- Vi ønsker å ha en lokal profil, og det er veldig viktig for oss å få med oss spillerne fra forrige sesongs stall videre, nå er så å si alle signert, og blir med oss denne sesongen. Så dette ser veldig lovende ut, sier assistent trener Cato Kjeldstad

Oppkjøringen er i gang

Engerdal A-lag er i gang med oppkjøring foran en spennende sesong. Det har vært stort oppmøte på de frivillige treningene i desember. Nå er vi i gang for alvor. I går, onsdag var det stor innsats i Sundet-hallen. 19 spillere deltok på treningen

Laget trener mandager og fredager i Engerdalshallen, mens onsdagene blir brukt i Trysil, med kunstgress under knottene.


God jul og godt nyttår!

Vi i Engerdal fotball vil gjerne ønske alle våre trofaste supportere en riktig god jul og ett godt nyttår, vi håper at vi kommer til å se mange av dere på Heggeriset stadion også i 2017 sesongen.

Sigurd Lia Hovde har signert


Sigurd Lia Hovde har signert kontrakt, og vender tilbake til klubben etter ett år i forsvaret.
- Dette er en fin julegave for fotballen i Engerdal, sier sportslig leder Arne Lund
Sigurd spilte 19 kamper og scoret ett mål i sin forrige periode i klubben.

Vekstra Engerdal inn i Dølaklubben

Vekstra Engerdal er sjette medlem i Dølaklubben 2017. Vekstra Engerdal er en trofast og viktig støttespiller. Vi er glade vi har de med videre også i den kommende sesongen